ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Yποδεχθείτε την άνοιξη στο The Westin Resort Costa Navarino!

Yποδεχθείτε την άνοιξη στο The Westin Resort Costa Navarino!

Με ένα ολάνθιστο μπουκέτο από δραστηριότητες, δράσεις στη φύση και προτάσεις για χαλάρωση και αναζωογόνηση υποδέχεται την άνοιξη αλλά και εσάς, τους πολύτιμους φιλοξενούμενούς του, το The Westin Resort Costa Navarino!

Εγκαινιάζοντας τη σεζόν 2014 στις 21 Φεβρουαρίου, νωρίτερα φέτος από κάθε άλλη χρονιά, το πολυαγαπημένο πολυτελές resort σας προσφέρει ακαταμάχητες προτάσεις και πολυάριθμες επιλογές για μια ονειρεμένη απόδραση στη Μεσσηνιακή φύση!

Για όσους αναζητούν την ευκαιρία για τόνωση και χαλάρωση μετά από ένα «δύσκολο» χειμώνα, για όσους θέλουν να αφήσουν πίσω τους την καθημερινότητα της πόλης και να «αναγεννηθούν» κοντά στη φύση αλλά και για εκείνους που επιζητούν ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά τους, το The Westin Resort Costa Navarino προσφέρει τις πλουσιότερες εναλλακτικές.

Τα παραδοσιακά έθιμα της Καθαράς Δευτέρας βρίσκουν εδώ την απόλυτη έκφρασή τους και σμίγουν με τις Μεσσηνιακές παραδόσεις: πετάξτε τον πολύχρωμο αετό σας στον ανοιξιάτικο ουρανό, δημιουργήστε παραδοσιακά μεσσηνιακά λαλάγγια, λάβετε μέρος στο κυνήγι του θησαυρού μαζί με τα μικρά σας και γίνετε και εσείς ξανά παιδιά!

Ειδικά επιλεγμένες προτάσεις τόνωσης και αναζωογόνησης χαρίζουν ευεξία σε εσάς που θέλετε να απαλλαγείτε από τα βάρη και τις ευθύνες της καθημερινότητας και να κάνετε ένα νέο ανοιξιάτικο ξεκίνημα: στο Anazoe Spa το πνεύμα σας ηρεμεί και το σώμα σας αναδομείται χάρη στον αρμονικό συνδυασμό των πανάρχαιων συνταγών υγείας με τα αρωματικά βότανα και ιάματα της εύφορης μεσσηνιακής γης.

Ο συνδυασμός άνεσης, πολυτέλειας και πολλαπλών επιλογών με τον ιστορικό πλούτο της περιοχής και τη γαλήνη του φυσικού τοπίου αναδεικνύουν το The Westin Resort Costa Navarino ως την top επιλογή σας για την πρώτη σας συνάντηση με την Άνοιξη! (τηλ: 27230-97000, info.navarino@westin.com ή westincostanavarino.com)