ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος για όλα τα γούστα (photos)

Πάρος για όλα τα γούστα (photos)

Ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στις Κυκλάδες, η Πάρος διαθέτει επιλογές για όλα τα γούστα. Είτε είστε party animal είτε απλώς θέλετε να ξεκουραστείτε η Πάρος μπορεί να σας φιλοξενήσει αρκεί να μην πάτε στο λάθος μέρος.

Κάποιοι είναι φανατικοί επισκέπτες του νησιού τα δύο βασικά κέντρα του οποίου είναι το λιμάνι της Παροικιάς και η Νάουσα (χαμηλότερων τόνων). Αν επιλέξετε να μείνετε εκεί να είστε προετοιμασμένοι για ατελείωτο ξενύχτι και κίνηση 24 ώρες το 24ωρο.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορείτε να μείνετε σε κάποιο από τα χωριά και τους οικισμούς της Πάρου και να απολαύσετε την ησυχία και τη γαλήνη του κυκλαδίτικου τοπίου.
Οι Κολυμπήθρες με τα γλυπτά τους βράχια είναι εμβληματική παραλία, την οποία οφείλετε να επισκεφθείτε. Αν χρειάζεστε ησυχία κατευθυνθείτε προς την Τσουκαλιά, τις Γλυφάδες ή στον Καλόγερο όπου διαθέτει και βράχο αργίλου για να κάνετε και ένα peeling.
Mοναστήρι και Πούντα θα πάτε αν θέλετε πάρτι και κοκτέιλ και μουσική. Αντίστοιχη ατμόσφαιρα και στα beach bar του Παράσπορου.
Κάποιοι από τους επισκέπτες της Πάρου κάνουν και μια μονοήμερη στην Αντίπαρο, αφού η απόσταση είναι κοντινή.

Σχετικές ειδήσεις