ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σοκάρουν οι εικόνες με την επιδρομή της Χαμάς σε πρατήριο καυσίμων

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σοκάρουν οι εικόνες με την επιδρομή της Χαμάς σε πρατήριο καυσίμων

Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή της Χαμάς σε ισραηλινό έδαφος στις 7 Οκτωβρίου. 

Έχουν περάσει περισσότερες από 40 ημέρες από τη στιγμή που οι ένοπλοι της Χαμάς έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του Ισραήλ, εισέβαλαν σε ισραηλινά εδάφη και σκόρπισαν τον τρόμο. Ωστόσο κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερες πληροφορίες και βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την εισβολή της 7ης Οκτωβρίου, που δείχνουν ενόπλους της Χαμάς να επιτίθενται σε ένα πρατήριο καυσίμων. Ο ιδιοκτήτης μίλησε στην ΕΡΤ για τις ώρες αγωνίας που πέρασε και το πόσο τυχερός αισθάνεται επειδή από σύμπτωση δεν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρομοκράτες, καθώς πάντα πήγαινε στο μαγαζί του κάθε μέρα. Απλά έτυχε εκείνο το μοιραίο Σάββατο να απουσιάζει.

Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια της συζύγους του, η οποία είπε ότι προσπαθεί να εξηγήσει στον 5χρονο γιο τους τι έχει συμβεί, ενώ τόνισε ότι ακόμα και σήμερα ζει με τον φόβο.

Σε αυτό το διπλό βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται πρώτα τα μέλη της Χαμάς να φτάνουν στο πρατήριο στο πίσω μέρος μιας καρότσας, κρατώντας όπλα στα χέρια τους. Μετά τους βλέπουμε να προσπαθούν να ρίξουν την πόρτα, πρώτα κλωτσώντας την και στη συνέχεια πυροβολώντας.