ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Χορεύετε βαλς; Η Βιέννη είναι για εσάς

Χορεύετε βαλς; Η Βιέννη είναι για εσάς

Η καρδιά του βαλς χτυπάει στη Βιέννη. Ενα φεστιβάλ χορού στη Βιέννη σημαίνει περίπου 450 διοργανώσεις στην πόλη, με τις περισσότερες να γίνονται τους δύο πρώτους μήνες του χρόνου.

Εάν λοιπόν θέλετε να ζήσετε την αυθεντική ατμόσφαιρα μιας χοροεσπερίδας, τότε κλείστε εισιτήρια για τη Βιέννη. Και μην ανησυχείτε δε χορεύουν μόνο βαλς, έχει και ντίσκο και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Θέλετε ατμόσφαιρα; Το The Coffee-house Owners' Ball (6 Φεβρουαρίου 2015) γίνεται στο Imperial Palace και τουλάχιστον 5.000 άτομα συμμετέχουν χορεύοντας με στιλ και αριστοκρατία.

Στις 12 Φεβρουαρίου, γίνεται το The Opera Ball που αλλού; στην Κρατική σκηνή της Βιέννης. Η Οπερα ανοίγει ακόμα και τα παρασκήνιά της, οπότε ακόμα κι αν δεν χορεύετε είναι μια καλή ευκαιρία για εξερεύνηση.

Χρειάζεστε κάτι πιο mainstream; Στο Bonbon Ball (13 Φεβρουαρίου 2015) του Wiener Konzerthaus. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι γνωστή για το χαλαρό της στιλ.

Και αν είστε πιο αποφασιστικοί και αποφασίσετε ότι δε μπορείτε να περιμένετε, χορούς έχει και τον Ιανουάριο. Το Flower Ball (16 Ιανουαρίου 2015), γίνεται στο Δημαρχείο το οποίο πλημμυρίζει με λουλούδια και θεωρείται κορυφαία διοργάνωση.

Αφού χορέψετε, ή απλώς χαζέψετε τους άλλους, συνεχίστε με βόλτες στην αριστοκρατική πόλη, φάτε πολλά σοκολατάκια και φυσικά αδράξτε την ευκαιρία για επισκέψεις σε πινακοθήκες και μουσεία.

Σχετικές ειδήσεις