ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Για Game of Thrones, pancakes και κινεζικη πρωτοχρονιά!

Λονδίνο: Για Game of Thrones, pancakes και κινεζικη πρωτοχρονιά!

Αν είστε πραγματικά φανατικοί του Game of Thrones, τότε γρήγορα εισιτήρια για Λονδίνο. Υπάρχουν ακόμη μερικά εισιτήρια για την έκθεση που γίνεται στο O2 και έχει μετατρέψει μέρος του χώρου σε Castle Black.

Η έκθεση άρχισε χθες (9/2) αλλά εισιτήρια υπάρχουν μόνο για τις 17 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που το αποφασίσετε και βρεθείτε στο Λονδίνο την επόμενη εβδομάδα, η βρετανική πρωτεύουσα έχει μερικά ακόμη event για εσάς.

Στις 16 του μήνα αρχίζει στο Λονδίνο η Εβδομάδα Μπίρας. Μια σειρά από μπαρ και παμπ θα προσφέρουν μπίρες σε ειδικές τιμές, θα υπάρχουν αρκετά πάρτι και αν διψάτε για γνώση θα έχει και σεμινάρια γευσιγνωσίας.

Στις 17 βέβαια υπάρχει πολύ καλύτερο θέμα... Pancake Day. Πρόκειται για μια βρετανική παράδοση και γίνεται κάθε χρόνο 47 μέρες πριν από το Πάσχα. Θεωρητικώς οι νοικοκυρές αδειάζουν τα ντουλάπια τους και χρησιμοποιούν ό,τι έχουν για να φτιάξουν πρωινό. Προφανώς κάπως έτσι ανακαλύφθηκαν τα pancakes.

panc

Τι να περιμένετε; Οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι από ομάδες που κουβαλούν τηγάνια με pancakes, θα υπάρχει διαγωνισμός για το καλύτερο pancake και όλα αυτά μέσα στο κρύο του Λονδίνου.

Τέλος, αν αποφασίσετε να μείνετε λίγο παραπάνω, στις 19/2 το Λονδίνο γιορτάζει την κινεζική πρωτοχρονιά και θα έχει από όλα. Παρέλαση, ειδικά μενού στα κινεζικά εστιατόρια και κινεζικές ευχές για τη Χρονιά του Προβάτου.

chinese

Σχετικές ειδήσεις