ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Οι μυστικοί ευρωπαϊκοί προορισμοί που… σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει – Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός

Οι μυστικοί ευρωπαϊκοί προορισμοί που… σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει – Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός

Από τα ερημικά ελληνικά νησιά έως τις απομονωμένες παραλίες των Καναρίων νήσων, αυτοί είναι οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που παραμένουν κρυφοί!

Αν σας φαίνεται «απόκοσμη» η σκέψη και μόνο μίας άδειας παραλίας τον Αύγουστο στην Ευρώπη, τότε μάλλον είστε από αυτούς που είτε δεν γνωρίζουν τα παρακάτω μέρη είτε δεν τα έχει δώσει σημασία.

Η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα, σύμφωνα με τη the Sun είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το καλοκαίρι, ωστόσο διαθέτουν κρυφά μέρη, όχι και τόσο γνωστά στους τουρίστες.

La Graciosa - Κανάριες Νήσοι

la graciosa

Ένα από τα όχι και τόσο γνωστά νησιά των Κανάριων Νήσων είναι η La Graciosa. Με ελάχιστους κατοίκους, διαθέτει μαγευτικές ερημικές παραλίες, στις οποίες σίγουρα θα βρείτε την ηρεμία που αναζητείτε.

Κάλιαρι, Σαρδηνία

kaliari

Αξίζει να επισκεφτείτε την πρωτεύουσα της Σαρδηνίας και το ιστορικό της κέντρο με το μεσαιωνικό της κάστρο. Όσοι λατρεύετε τη θάλασσα, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάτε μία βόλτα μέχρι την παραλία Calamosca, με τη λευκή της άμμο.

Στούπα, Ελλάδα

stoupa

Οι παραλίες της Στούπας βρίσκονται κρυμμένες πίσω από τον Ταΰγετο, γι’αυτό και είναι δύσκολο να τις βρει το ευρύ κοινό. Πρόκειται ίσως για έναν από τους πιο ήσυχους και ήρεμους καλοκαιρινούς προορισμούς.