TRAVEL

Πραγματική ελληνική φιλοξενία στην Costa Navarino

Πραγματική ελληνική φιλοξενία στην Costa Navarino

Από την αρχαιότητα, οι Μεσσήνιοι φημίζονταν για τη φιλοξενία τους.

Της Κατερίνας Ηλιάκη

Η ιστορία του βασιλιά της Πύλου Νέστορα, ο οποίος δέχτηκε δυο περαστικούς, τη θεά Αθηνά και τον Τηλέμαχο τον γιο του Οδυσσέα και της Πηνελόπης, σε επίσημο δείπνο που ετοιμαζόταν στο λιμάνι, είναι γνωστή. Σύμφωνα με τον Όμηρο, ο οικοδεσπότης πρώτα τους καλωσόρισε με εδέσματα και κρασί και έπειτα ζήτησε να μάθει το λόγο της επίσκεψής τους. Αν και εσύ θέλεις να καταλάβεις τι θα πει πραγματική φιλοξενία, επισκέψου την Costa Navarino.

Ένα ταξίδι στο χρόνο ξεκινά...

Χτισμένα όπως τα παλιά μεσσηνιακά αρχοντικά και πλήρως εναρμονισμένα στο φυσικό περιβάλλον, το The Romanos, a Luxury Collection Resort και το The Westin Resort Costa Navarino δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Η Μεσσηνία, μια περιοχή με 4.500 χρόνια ιστορίας σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Επισκέψεις στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, βυζαντινές εκκλησίες και μεσαιωνικά κάστρα, γνωριμία με τις παραδόσεις, τα έθιμα του τόπου, αλλά και με τη Φύση, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις.

Ανακαλύψτε τα αγαθά της Φύσης!

Σε αυτόν το μαγικό χώρο, σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις την πλούσια γαστρονομική παράδοση και να δοκιμάσεις τα παραδοσιακά προϊόντα. Θα έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς τους ατελείωτους αμπελώνες και ελαιώνες της περιοχής και να συμμετάσχεις σε οινογνωσία και γευσιγνωσία ελαιόλαδου, του λεγόμενου «υγρού χρυσού» της Μεσσηνίας. Θα δοκιμάσεις δίπλες, λαλάγγια, θα παρακολουθήσεις σεμινάρια τοπικής κουζίνας και θα κάνεις βόλτα στους βοτανόκηπους που αναπτύσσονται κάτω από την προσωπική φροντίδα και επίβλεψη του Executive Chef, Δημήτρη Μελεμενή.

Σου ανοίξαμε την όρεξη; Κάνε μια βόλτα στα εστιατόρια της Costa Navarino και απόλαυσε ένα πλούσιο γεύμα σε μία από τις πολυάριθμες γαστρονομικές επιλογές που σου προσφέρονται. Η Taverna αποτελεί την ιδανική λύση αν προτιμάς το σπιτικό φαγητό. Θα δοκιμάσεις παραδοσιακές συνταγές της Μεσσηνίας, μαγειρεμένες με φρέσκα προϊόντα από την περιοχή. Στο Flame Grill House, θα βρεις τρυφερό κρέας από τοπικές φάρμες συνδυασμένο με εποχικά λαχανικά και μυρωδικά από τους κήπους του εστιατορίου και στο Armyra by Papaioannou θα γευθείς εξαιρετικές θαλασσινές γεύσεις, μαγειρεμένες από το βραβευμένο σεφ, Γιώργο Παπαϊωάννου. Φέτος μία έκπληξη σε περιμένει, καθώς θα συναντήσεις και μία νέα άφιξη, το Perovino by Andrea Fusco, με ιταλική και μεσογειακή κουζίνα! Μην αμελήσεις να δοκιμάσεις τις «πειραγμένες» δημιουργίες του Χρύσανθου Καραμολέγκου στο Barbouni, δίπλα στη θάλασσα!

Χαλάρωση...

Χρειάζεσαι ηρεμία; Σίγουρα! Και ανασυγκρότηση επίσης! Στο Anazoe Spa θα αναζωογονήσεις σώμα και πνεύμα, θα χαλαρώσεις και θα διώξεις μακριά το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Η ζεν ατμόσφαιρα που επικρατεί στο χώρο θα γαληνεύσει τις αισθήσεις σου και οι θαλασσοθεραπείες θα σου χαρίσουν δύναμη και ευεξία. Δοκίμασε μία ελαιοθεραπεία, βασισμένη σε παραδοσιακές πρακτικές του Ιπποκράτη, περιποιήσου το πρόσωπο και το σώμα σου, αναγεννήσου με ένα θεραπευτικό μασάζ.

Και τα παιδιά;

Όσο εσύ χαλαρώνεις και απολαμβάνεις τις διακοπές σου, οι λιλιπούτειοι επισκέπτες θα περνάνε εξίσου όμορφα στο SandCastle ή το Cocoon που βρίσκονται στο The Westin Resort Costa Navarino. Το πρώτο φιλοξενεί παιδιά 4-12 ετών που θα απασχοληθούν σε ενδιαφέρουσες δημιουργικές δραστηριότητες, ενώ το δεύτερο αποτελεί ένα κέντρο ειδικά σχεδιασμένο για τη φροντίδα βρεφών και νηπίων, προσφέροντας δυνατότητες διανυκτέρευσης.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στο θαλάσσιο πάρκο, τις νεροτσουλήθρες, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και τον κινηματογράφο! Θα δοκιμάσουν αμέτρητες συναρπαστικές δραστηριότητες, θα διασκεδάσουν και θα κοινωνικοποιηθούν μέσα από ομαδικά παιχνίδια!

Παράλληλα, μπορείς και εσύ να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες σε κάποια από τις αθλητικές δραστηριότητες. Επισκέψου το πλήρως εξοπλισμένο γήπεδο γκολφ, δοκίμασε θαλάσσια και υπαίθρια αθλήματα, κάνε ιστιοπλοΐα, τρέξε στην πίστα του Navarino Speed Experience Park με ένα Go Kart και ζήσε συναρπαστικές στιγμές!

Το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort σου προσφέρουν πολλαπλές επιλογές για να διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Χαλάρωσε δίπλα στη Φύση, γνώρισε την ιστορία της περιοχής, δοκίμασε τις αντοχές σου με extreme sports, απόλαυσε ένα πλούσιο γεύμα και θαύμασε το κάλλος της μεσσηνιακής γης...

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email: Reservations.navarino@westin.com και Reservations.navarino@luxurycollection.com