TRAVEL

Business Class, μια εμπειρία που αξίζει τα λεφτά της

Business Class, μια εμπειρία που αξίζει τα λεφτά της

Όσοι ταξιδεύετε συχνά -και ειδικά εκτός Ευρώπης με υπερατλαντικές πτήσεις- θα εκτιμήσετε, εφόσον το δοκιμάσετε, την άνεση και τη χαλάρωση που προσφέρει η Businnes Class. Τα μεγάλα ταξίδια θέλουν και άνεση. Και είμαστε υπέρ! Το σώμα, σε ταξίδι διάρκειας άνω των 4 ωρών χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή άνεση και χαλάρωση και είναι απόλυτα λογικό.

Η ποιότητα του ταξιδιού διαφέρει κατά πολύ. Υπάρχει προτεραιότητα στην επιβίβαση, προσφέρονται προνομιακές θέσεις και εξαιρετικής ποιότητας φαγητό καθώς και επιβράβευση ή έκπτωση σε επόμενες πτήσεις, με κάρτες miles από όλες τις εταιρείες.

Τα αεροσκάφη πλέον στις θέσεις Business Class, προσφέρουν πέρα από τα άνετα καθίσματα-κρεβάτια, πρίζες για λάπτοπ και κινητά, μίνι μπαρ, ηχεία και ακουστικά, προσωπικές οθόνες προβολής και μικρό χώρο γραφείου για όσους θέλουν να εργαστούν. Κάποια αεροσκάφη διαθέτουν μπαρ για όσους θέλουν να ξεμουδιάσουν και να απολαύσουν ένα ποτό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το μενού που θα σας σερβίρουν το επιμελείται σεφ και σε πολλές εταιρίες είναι επώνυμοι και βραβευμένοι. Η εξυπηρέτηση στις πτήσεις π.χ σε ειδικές περιπτώσεις ανθρώπων που κάνουν ειδική διατροφή ή είναι vegetarian, είναι προνομιακή.

Ναί υπάρχει διαφορά στη τιμή εισιτηρίου αλλά υπάρχει λόγος!

Είναι απόλαυση να ταξιδεύεις, ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους, στην Business Class.


Emirates

Είτε ταξιδεύεις για απόλαυση ή για επαγγελματικό ταξίδι, το κάθισμα που γίνεται κρεβάτι σε βοηθά να φτάσεις ανανεωμένος και ξεκούραστος.

Από την ώρα της αναμονής σου στο αεροδρόμιο αντιλαμβάνεσαι την άνεση που θα σου προσφέρει η Emirates. Η επιβίβαση γίνεται με προτεραιότητα και στο αεροσκάφος σε περιμένει μία θέση που θα σου προσφέρει τα πάντα!

Υπάρχει φορτιστής για λάπτοπ ή κινητό, καθώς και χώρος για εργασία.
Οι θέσεις διαθέτουν μίνι μπαρ και οθόνες για προβολή ταινιών.

Η ώρα του φαγητού είναι μία μοναδική εμπειρία. Πιάτα γκουρμέ εμπνευσμένα από διάφορες χώρες του κόσμου και διαμορφωμένα από σεφ, καθώς και επιλογή από εκλεκτά κρασιά για να συνοδεύσετε το γεύμα σας, είναι μερικές από τις απολαύσεις του ταξιδιού. Όσοι επιθυμούν σαμπάνια ή οποιοδήποτε άλλο κοκτέιλ ο κατάλογος είναι μεγάλος.

Φυσικά υπάρχει πρόγραμμα για μίλια και έξτρα benefits για τους πελάτες που επιλέγουν Emirates συχνά.


Swiss

Ταξιδέψτε με όλες τις ανέσεις! Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες, έχουν ψηφίσει την Business Class της Swiss, ως την καλύτερη.

Το νέο κάθισμα, διαμορφώνεται σε 2μετρο κρεβάτι με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Διαθέτει μασάζ και το ταξίδι με μία κίνηση γίνεται μοναδικό!

Το μενού, είναι επίσης βραβευμένο και μπορείτε να το συνοδεύσετε με κρασί ή ποτό της επιλογής σας. Υπάρχουν φορτιστές, οθόνες προβολής ταινιών και comfort kit με παντοφλάκια και μαξιλάρι για ακόμα πιο άνετη πτήση.

Ανταμειφθείτε με το πρόγραμμα miles & more και ταξιδέψτε με Swiss Business Class

Με Business Class μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού σας περιμένει, επιλέξτε την σε μία επόμενη πτήση σας... Μία δοκιμή θα σας πείσει.

Δείτε φωτο στο gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις