TRAVEL

YIAMAS Gastro Bar: Ένα εστιατόριο με γαστρονομικές… αναζητήσεις

YIAMAS Gastro Bar: Ένα εστιατόριο με γαστρονομικές… αναζητήσεις

Μήνα γαστρονομίας με θέμα την Ελλάδα, ετοιμάζει το YIAMAS Gastro Bar, λίγο πριν κλείσει τα δύο χρόνια λειτουργίας του.

Τέσσερις εβδομάδες, τέσσερις διαφορετικές προσεγγίσεις, τέσσερα διαφορετικά υλικά, τέσσερις διαφορετικοί σεφ θα φιλοξενηθούν στην κουζίνα του Yiamas.

Με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και με βασικό όπλο την γαστρονομία η Καλαμάτα και ο φιλόξενος χώρος του Yiamas Gastro Bar ετοιμάζουν τρείς + μία θεματικές βραδιές που θα προσπαθήσουν να μας «γαργαλίσουν» τον ουρανίσκο. Μείνετε συντονισμένοι.....

Από τις 22 Αυγούστου, ξεκινά μια γαστρονομική εμπειρία με κεντρικό θέμα τα υλικά της Μεσσηνιακής γης και δημιουργούς τρείς νέους ταλαντούχους και εξαιρετικούς σεφ. Παρουσιάζουμε τους σεφ με ένα πολύ σύντομο βιογραφικό και θα ακολουθήσει αναλυτικό αφιέρωμα στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν καθώς και στο μενού που θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν οι παραβρισκόμενοι στις βραδιές γαστρονομίας του Yiamas Gastro Bar.

Άνταμ Κόντοβας: με παρουσία στο Yiamas Gastro Bar στις 22/8.
Τον γνωρίσαμε σαν επικεφαλής στο βραβευμένο για την σύγχρονη Ελληνική κουζίνα εστιατόριο ‘’Βασίλαινας’’ στον Πειραιά. Ωστόσο, έχει εργαστεί ακόμα σε σπουδαία εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα όπως στο εστιατόριο ‘’ Premiere’’ του Intercontinetal, στο ξενοδοχείο ‘’Amanzoe’’ και στο εστιατόριο ’’Funky gourmet’’.

Μιχάλης Νουρλόγλου : με παρουσία στο Yiamas Gastro Bar στις 5/9.
Βραβευμένος με χρυσό σκούφο το 2016 και πολλές διακρίσεις στο εστιατόριο ‘’Abovo’’ η ιστορία του όμως ξεκινά εδώ και 13 χρόνια όπου έχει εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια στην Ελλάδα όπως, Αίγλη Ζαππείου, Πιλ Πουλ, Σπονδή και το El badoneon.

Αλέξανδρος Φουρούλης με παρουσία στο Yiamas Gastro Bar στις 12/9.
Τον γνωρίσαμε σαν τον chef που έβαλε την δημιουργική Μανιάτικη κουζίνα στην Ελληνική γαστρονομία στο εστιατόριο Μάνη-Μάνη στο οποίο είναι και συνιδιοκτήτης. Έχει δουλέψει επίσης σε πολύ γνωστά εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως, στο Vardis στο Πεντελικόν, στο εστιατόριο Σπονδή, στο εστιατόριο Beau Brummel.

Τέλος τις βραδιές θα ολοκληρώσουν οι δύο Σεφ του ξενοδοχείου με ένα μενού έκπληξη.... γεμάτο μυρωδιές από Μεσσηνία.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ 19/9: O executive chef του ξενοδοχείου ‘’Elite city resort’’ και του ‘’Yiamas gastro bar’’ εργάζεται στο ξενοδοχείο από το 2013. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, εστιατόριο «Καλλίστη», εστιατόριο «El pecado», εστιατόριο «Lunderrette», Ξενοδοχείο «Poseidon Resort».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ 19/9: O chef de cuisine του εστιατορίου Yiamas gastro bar, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε σπουδαία εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, εστιατόριο «Πιλ Πουλ», στο ξενοδοχείο «Costa Νavarino», στο ξενοδοχείο «Amanzoe», και στο «Mandola rosa» του ομίλου Grecotel. Eπίσης, έχει εργαστεί σε ελληνικά εστιατόρια στο Λίβανο και στο Ντουμπάι

YIAMAS Gastro Bar γιατί η γεύση είναι εμπειρία.

Το Yiamas Gastro Bar βρίσκεται κοντά σας καθημερινά από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 02:00 το βράδυ. https://www.facebook.com/YiamasGastroBar