TRAVEL

Πώς θα κάνεις το ταξίδι πιο συναρπαστικό για όλη την οικογένεια;

Πώς θα κάνεις το ταξίδι πιο συναρπαστικό για όλη την οικογένεια;

Οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο και τη μοναδική εμπειρία των Blue Star Ferries…

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ ονειρεύεσαι τις διακοπές σας στα νησιά του Αιγαίου. Ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός για σένα και την οικογένειά σου; Πώς θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και πώς δεν θα βαρεθούν τα πιτσιρίκια; Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Η Blue Star Ferries έχει φροντίσει να κάνει το ταξίδι μία μοναδική εμπειρία για τα μικρά και τα μεγαλύτερα μέλη κάθε οικογένειας, ώστε οι διακοπές σας να ξεκινήσουν αισιόδοξα.

dt1

Οι άνετοι χώροι εξαιρετικής αισθητικής και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου θα σας κάνουν να νιώσετε σαν το σπίτι σας και να απολαύσετε την παραμονή σας στο πλοίο. Αν επιλέξετε τα ήρεμα Δωδεκάνησα και τις μαγευτικές παραλίες τους, μπορείτε να αναχωρήσετε όποια μέρα της εβδομάδας σας εξυπηρετεί από Πειραιά με κάποιο από τα Blue Star 2, Blue Star Patmos, Blue Star Paros και Superfast XII!

dt5

Αν πάλι προτιμάτε τις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, τα Blue Star Delos, Blue Star Paros, Blue Star Naxos και Blue Star Patmos θα φροντίσουν να φτάσετε άνετα και γρήγορα στον προορισμό σας. Αναχωρούν καθημερινά από τον Πειραιά για να φύγετε ανά πάσα στιγμή!

Αν αναζητάτε την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση με φόντο το γαλάζιο, τότε μπορείτε να φτάσετε λίγο πιο μακριά και συγκεκριμένα μέχρι τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, στα οποία φτάνει το Blue Star 1 έως και πέντε φορές κάθε εβδομάδα. Παράλληλα, η Σάμος μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, με το νέο δρομολόγιο του Blue Star 2! Σε μόλις 6 ώρες και 45 λεπτά θα βρίσκεται στο όμορφο νησί.

Η Κρήτη προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές και θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Αν την επιλέξεις, διάλεξε μία από τις καθημερινές αναχωρήσεις για Ηράκλειο με το Blue Horizon και για Χανιά με το Blue Galaxy, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ANEK LINES. Την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται και επιπλέον ημερήσιες αναχωρήσεις!

dt4

Άνεση για τους μεγάλους και δημιουργική απασχόληση για τους μικρότερους!

Οι ώρες στο πλοίο θα περάσουν ευχάριστα χάρη στο πλήθος δραστηριοτήτων που προσφέρει η Blue Star Ferries για όλη την οικογένεια. Χαλαρώστε μαζί και περάστε ξέγνοιαστες στιγμές στα μπαρ του ανοιχτού και του κλειστού καταστρώματος, δοκιμάζοντας γευστικά σνακ και δροσερά ροφήματα. Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε από τη Ρεσεψιόν μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές με τον ήρωα Bluestarino, με τα οποία τα μικρά σας θα περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους!

Αν τα παιδάκια σας θέλουν ένα ολοκληρωμένο γεύμα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εστιατόριο A la Carte ή το Goody’s Burger House και στη συνέχεια να ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας. Τα νέα για τους μικρούς επιβάτες είναι καλά, γιατί στο πλοίο υπάρχουν ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*!

dt3

Όσο τα μικρά κοιμούνται, εσείς μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματα των πλοίων, όπου θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδιού και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries ή να συνδεθείτε στο Internet με κάρτα wifi και κάνετε ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

Τέλος, μία ακόμη καινοτόμα υπηρεσία είναι το @sea, που αποτελεί ένα διαδραστικό πολυχρηστικό πόρταλ με απεριόριστες δυνατότητες. Συνδεθείτε στο wifi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet-, από οποιαδήποτε συσκευή και ανακαλύψτε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες. Ενημερωθείτε για τον καιρό, δείτε το μενού των εστιατορίων, απολαύστε κινηματογραφικές ταινίες, ακούστε μουσική και παίξτε ηλεκτρονικά παιχνίδια με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας!

Η Blue Star Ferries προσφέρει πολλές ακόμη εκπτώσεις και προσφορές για να ταξιδέψετε οικονομικά με την οικογένειά σας. Μάθετε περισσότερα στο www.bluestarferries.gr και ετοιμάστε βαλίτσες! Οι διακοπές γίνονται ακόμα πιο εύκολες και ξέγνοιαστες όταν ξεκινούν με χαμόγελα και τα άνετα πλοία της Blue Star Ferries, που θα σας ταξιδέψουν μακριά από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις. Ακόμα να κλείσετε το εισιτήριό σας;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο http://www.bluestarferries.com, στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800.

* Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για τετράκλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σχετικές ειδήσεις