ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι Γερμανοί κάνουν από τώρα κρατήσεις στα ελληνικά νησιά!

Οι Γερμανοί κάνουν από τώρα κρατήσεις στα ελληνικά νησιά!

Η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος μπορεί να απέχει ακόμα, καθώς ούτε τα Χριστούγεννα δεν έχουν έρθει καλά – καλά, αλλά όπως δείχνει από τα στατιστικά στοιχεία που προέρχονται εκ Γερμανίας θα είναι άκρως επιτυχημένη!

Σε δημοσίευμα της Deutsche Welle η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Γερμανών τουριστών, οι οποίοι επιλέγουν τη χώρα μας για τις επόμενες διακοπές τους!

"Καμία άλλη χώρα δεν σημείωσε μεγαλύτερη αύξηση το 2014», δηλώνει ο Νόρμπερτ Φίμπιγκ, πρόεδρος της DRV, του μεγαλύτερου γερμανικού συνδέσμου τουρ οπερέιτορ και ταξιδιωτικών γραφείων. Βάση των στοιχείων της γερμανικής στατιστικής υπηρεσίας 2.060.000 τουρίστες πέταξαν από τη Γερμανία προς την Ελλάδα την περίοδο Απριλίου – Οκτωβρίου 2014.

Παρόμοια ανοδική τάση αναμένεται ότι θα συνεχιστεί και το 2015, καθώς όλοι οι μεγάλοι γερμανικοί τουρ οπερέιτορ έχουν διευρύνει τις προσφορές τους για την Ελλάδα. Μάλιστα η TUI διαθέτει για τον επόμενο χρόνο 10% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στις πτήσεις για την Ελλάδα από ότι φέτος.

Οι Γερμανοί πάντως προτιμούν από τα ελληνικά νησιά, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω!

Σχετικές ειδήσεις