Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
TRAVEL

Τι ακριβώς είναι το Wilderness Festival;

Σοφία Βεργοπούλου

Έχει πολλή μουσική, θεατρικές παραστάσεις, μαθήματα γιόγκα και χειροτεχνίας αλλά και γκουρμεδιές. Τι ακριβώς είναι το Wilderness Festival; Λίγο από όλα.

Γίνεται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία και φέτος έχετε έναν πολύ σοβαρό λόγο για να πάτε. Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστεί η Bjork. Εν τω μεταξύ δεκάδες σεφ θα βρίσκονται εκεί για να σας κάνουν το τραπέζι. Για κάποιους το Φεστιβάλ είναι η χαρά της μεσαίας τάξης που συγκεντρώνεται στο Cornbury Park για αποσυμπίεση.
Είναι πολύ απλό... είναι ένα φεστιβάλ όπου μπορείτε να καλοπεράσετε γυρνώντας από δω κι από κει, απολαμβάνοντας το τσάι σας, παρακολουθώντας ένα μάθημα γιόγκα ή κάποιο άλλο σεμινάριο ή απλώς να χορέψετε.
Η μουσική δεν είναι το κεντρικό θέμα αυτού του Φεστιβάλ, αλλά φέτος η παρουσία της Bjorg μάλλον αλλάζει τα πράγματα. Το κεντρικό θέμα είναι οι γκουρμεδιές. Είναι ένα γαστριμαργικό φεστιβάλ, οπότε προετοιμαστείτε για ατελείωτες γευστικές αναζητήσεις.
Στο πλαίσιο του τριήμερου (6-9 Αυγούστου) θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε θεατρικές παραστάσεις ή να πάρετε μέρος στο Χορό του Σαββάτου, όπου ναι γίνεται με στολές και για να τον βρείτε θα πρέπει να παίξετε ένα παιχνίδι σαν αυτό του Κρυμμένου Θησαυρού.