ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

Στο Yiamas Gastro Bar του Elite City Resort για οινογνωσία και δείπνο αξιώσεων

Στο Yiamas Gastro Bar του Elite City Resort για οινογνωσία και δείπνο αξιώσεων

Όσοι πιστοί του οίνου και της γεύσης, προσέλθετε. Το επόμενο σημείο συνάντησης είναι το Yiamas Gastro Bar του Elite City Resort, στην Καλαμάτα. Σε συνεργασία με τη Navarino Vineyards και το Costa Navarino, ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης, θα βρίσκεται στο Yiamas Gastro Bar, για να παρουσιάσει τη νέα γαστρονομική πρόταση υψηλού επιπέδου του Elite City Resort. Πότε όλα αυτά; Την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 21.00.

Κατά την διάρκεια του δείπνου, θα παρουσιαστούν τα κρασιά 1827 και KOTYLE της Navarino Vineyards. Όλοι οι συμμετέχοντες στην ξεχωριστή αυτή βραδιά γευσιγνωσίας θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν βασικές γνώσεις σχετικά με τις αρχές συνδυασμού φαγητού και κρασιού και παράλληλά να συνομιλήσουν με τον ίδιο τον κ. Λαζαράκη, να μοιραστούν ιδέες, απόψεις και μικρά μυστικά για τον απόηχο της γεύσης του κρασιού.

zj3c0561

Το Exclusive Menu της βραδιάς, στην προνομιακή τιμή των 22 ευρώ περιλαμβάνει, πέρα από τη δωρεάν γευσιγνωσία των κρασιών, τα εξής πιάτα:

Σαλάτα ρόκα, λιαστή ντομάτα, σύκα, γραβιέρα, λαλάγγι και dressing βαλσάμικο Καλαμάτας

Πρώτο πιάτο Κανελόνι γεμιστό με κόκορα κοκκινιστό, με μπεσαμέλ γραβιέρας

Κυρίως πιάτο επιλογή από 3 πιάτα

Α) Ουρά μοσχαρίσια μαγειρεμένη σε κόκκινο κρασί, με κριθαροτό
Β) Κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα, λιαστή ντομάτα μαζί με ριζότο λαχανικών και σάλτσα παρμεζάνας
Γ) Σολομός μαριναρισμένος σε σόγια με τηγανιτό ρύζι basmati με λαχανικά

Επιδόρπιο Μιλφέϊγ με κρέμα banoffe και καραμέλα γάλακτος

Παράλληλα, για όσους επιλέξουν το μπαρ, θα υπάρχει ποικιλία τυριών που θα συνοδεύσει τη γευσιγνωσία, με τιμή 12 ευρώ. Την εκδήλωση θα συνοδεύει ζωντανή μουσική, ενώ ως επιπλέον παροχή προσφέρεται προνομιακή τιμή διανυκτέρευσης για τους συμμετέχοντες στο δείπνο στις premium ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Elite City Resort, κάτι το οποίο καθιστά την εκδήλωση ακόμη πιο θελκτική και για επισκέπτες από άλλες περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση υπάρχουν στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook.

prosklisi 1

Η Navarino Vineyards δημιουργεί κρασιά σε μία περιοχή που καλύπτει 550 στρέμματα με γέρικους αμπελώνες, με τη συμβολή εξειδικευμένων συνεργατών. Το ιδανικό μικροκλίμα, κύριο χαρακτηριστικό της τοποθεσίας, ευνοεί τους αμπελώνες λόγω του υψόμετρου, της διαφοράς πρωινής-βραδινής θερμοκρασίας που επιδρά στην εναλλαγή των αρωμάτων, και του δείκτη υγρασίας. Το αποτέλεσμα στα κρασιά της Navarino Vineyards, προσδίδει υψηλή ποιότητα και αναδύει τα χαρακτηριστικά του μεσσηνιακού εδάφους. Η σειρά 1827 περιλαμβάνει ένα λευκό οίνο από τις ποικιλίες Chardonnay και Ροδίτη, και έναν ερυθρό της ποικιλίας Cabernet Sauvignon. Η σειρά Kotyle διαθέτει λευκό οίνο από την ποικιλία Chardonnay. Η Navarino Vineyards έχει ήδη παρουσία σε λίστες καταξιωμένων εστιατορίων ανά την Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις