ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

Mείνε σε γιωτ στη μαρίνα γιατί αυτή είναι η νέα μόδα (photos)

Mείνε σε γιωτ στη μαρίνα γιατί αυτή είναι η νέα μόδα (photos)

Κάποιος σκέφτηκε ότι υπάρχουν πολλά σκάφη αραγμένα στις μαρίνες. Τα οποία μένουν εκεί πολλές μέρες, γιατί οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν το χρόνο να σαλπάρουν. Οπότε γιατί να μη νοικιαστούν σαν καταλύματα;

Η ιδέα είναι ουσιαστικά η ίδια με αυτή του airbnb. Η δημοφιλής πλατφόρμα βασίστηκε σε αυτή τη λογική. Λείπω από το σπίτι μου για το σαββατοκύριακο; γιατί να μη το νοικιάσω σε κάποιους που επισκέπτονται την πόλη; Κάπως έτσι ξεκίνησε το φαινόμενο airbnb.

Τώρα η νέα προσφορά έρχεται από το Beds on Board. Πολύ απλά μπαίνετε στο site και κανονίζετε να μείνετε σε ένα γιωτ σε τιμή που σίγουρα θα σας εκπλήξει. Το μόνο που δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε είναι να σαλπάρετε. Αλλά ποιος νοιάζεται;
Όλοι είναι ευχαριστημένοι. Οι ιδιοκτήτες σκαφών έχουν έξτρα εισόδημα και ταξιδιώτες απολαμβάνουν μέρες και νύχτες στη μαρίνα, κάνοντας ίσως και τους πολύ πλούσιους.

Ήδη, στην πλατφόρμα έχουν καταχωρηθεί πάνω από 50 σκάφη και η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει. Τα περισσότερα σκάφη είναι αραγμένα στη Βρετανία και τη Μαγιόρκα, αλλά η επιχείρηση σκοπεύει να μπει και στην αγορά της Καραϊβικής και του Ινδικού Ωκεανού.

Σχετικές ειδήσεις