ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός ημερήσιες προβλέψεις 16/5: Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί εύκολα να σου καταστρέψει το όνειρο

Σκορπιός ημερήσιες προβλέψεις 16/5: Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί εύκολα να σου καταστρέψει το όνειρο
Κάποια ζητήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου εξελίσσονται στενόχωρα
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορείς να εμπνευστείς κι από τα πιο… δύσκολα και να φτάσεις σε ένα σπουδαίο δημιουργικό αποτέλεσμα.

Το πλαίσιο που δημιουργεί η Σεληνιακή έκλειψη δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, αφού ακόμη κι αν τα κάνεις όλα τέλεια και πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις, η έλλειψη τύχης θα σου κοστίσει στην συνέχεια. Επιπλέον, κάποια ζητήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου εξελίσσονται στενόχωρα, με τις κατηγορίες να σε βαραίνουν κι ας έχεις… χίλια δίκια, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ή μετακομίσεις, ούτε και για μια αγορά ή ανακατασκευή ακινήτου. Παράλληλα βέβαια με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορείς να εμπνευστείς κι από τα πιο… δύσκολα και να φτάσεις σε ένα σπουδαίο δημιουργικό αποτέλεσμα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 16/05

Αν και η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό πεδίο για οτιδήποτε διεγείρει τη φαντασία σου και σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί εύκολα να σου καταστρέψει το όνειρο, αν αποπειραθείς να το ζήσεις στην πράξη. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση τότε ένα αίσθημα στέρησης ή απόρριψης μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πέρα για πέρα λανθασμένη επιλογή και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να πάρεις το χρόνο σου.