ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσια Πρόβλεψη 22/05: Πρακτικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν!

Παρθένος Ημερήσια Πρόβλεψη 22/05: Πρακτικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν!
Κυριαρχούν τα «παιχνίδια εξουσίας» και οι αντιζηλίες
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, είτε «τα βάψεις μαύρα» ύστερα από μια εξέλιξη, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία

Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου φαίνεται να κυριαρχούν τα «παιχνίδια εξουσίας» και οι αντιζηλίες, με μια δόση εκδικητικότητας και το καλό σενάριο είναι να επωφεληθείς από όλα αυτά ή/και να πιστοποιήσεις το πόσο σημαντικό είναι για σένα ένα πρόσωπο. Υπάρχει βέβαια και το… άλλο που σε θέλει «να χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου» συνειδητοποιώντας το πόσο κάκιστη ήταν τελικά μια επιλογή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί λάθη ή ακόμη και απάτες σε σχέση με μια σημαντική υπόθεσή σου και πρακτικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 22/05

Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, είτε «τα βάψεις μαύρα» ύστερα από μια εξέλιξη, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια παθιασμένη αντίδραση που θα βγάλει είτε τον καλύτερο, είτε τον… χειρότερο εαυτό σου! Επιπλέον υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς μπλεγμένος/η σε καταστάσεις υπεράνω των δυνάμεών σου, ειδικά αν «πας γυρεύοντας» στο άγνωστο ή «τσιμπήσεις» στο εύκολο χρήμα.