ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06: Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις στα εργασιακά σου

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06: Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις στα εργασιακά σου
O Άρης στον Κριό εξακολουθεί να φέρνει εντάσεις στα εργασιακά σου
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, με την Αφροδίτη απέναντί σου θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου

Η Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει ένα «παράθυρο» για βοήθειες και λειτουργικές λύσεις, μέσω των φίλων σου, ενώ ανάλογα οφέλη μπορεί να αποκομίσεις και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Όλα αυτά όμως θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα, ενώ κάποιες στιγμές μπορεί να προβληματιστείς για το κατά πόσον αξίζει να ανταποδόσεις ή… όχι! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να φέρνει εντάσεις στα εργασιακά σου και μακάρι να είναι δημιουργικές αλλά σίγουρα δεν θα λείψουν και οι… άλλες! Σε κάθε περίπτωση πάντως ισχύει το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/06

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, με την Αφροδίτη απέναντί σου θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου, άσε λοιπόν στην άκρη ζήλειες και καχυποψίες και ζήσε αυτό που σου προσφέρεται. Εξ άλλου αν ψάχνεις για προβλήματα θα τα βρεις στο φιλικό ή το συγγενικό σου περιβάλλον αλλά το καλό που σου θέλω μην ανακατευτείς πολύ με αυτά, αφού κινδυνεύεις να βάλεις κακό μπελά στο κεφάλι σου.

Σχετικές ειδήσεις