ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 03/07: Αν είσαι σε σχέση θα τον γευθείς τον καρπό της αμαρτίας

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 03/07: Αν είσαι σε σχέση θα τον γευθείς τον καρπό της αμαρτίας
Αναμένονται περιστατικά που θα «σπάσουν» τη ρουτίνα
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Σήμερα είσαι πρώτος/η στις προτιμήσεις εκείνων που έχουν μια αντισυμβατική νοοτροπία και η δέσμευση είναι το… τελευταίο που τους/τις ενδιαφέρει

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα «ζωντανέψει» ο καλλιτέχνης μέσα σου, κατά τα άλλα όμως είναι πιθανό να ακυρωθεί μια «κορυφαία» υπόθεσή σου ή να σου τάξουν πράγματα που δεν θα γίνουν. Φυσικά μπορείς πάντα κι εσύ να πείσεις για κάτι που… δεν είσαι ή να διαφύγεις από μια κακοτοπιά, λέγοντας τα ψεματάκια σου! Παράλληλα, αναμένονται περιστατικά που θα «σπάσουν» τη ρουτίνα και με δεδομένη την προσαρμοστικότητα σου ακόμη και στα πιο… απίθανα, η ημέρα σου αναμένεται να εξελιχθεί με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο, Ίσως πάλι να προβείς σε μια πολύ διακριτή αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/07

Σήμερα είσαι πρώτος/η στις προτιμήσεις εκείνων που έχουν μια αντισυμβατική νοοτροπία και η δέσμευση είναι το… τελευταίο που τους/τις ενδιαφέρει, το παράδοξο της υπόθεσης όμως είναι ότι μια σχέση τέτοιου τύπου έχει πολύ καλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε διαρκείας, όσο… δεν τίθεται θέμα μονιμότητας! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση θα τον… γευθείς τον καρπό της αμαρτίας, να θυμάσαι ωστόσο ότι δεν έχεις μόνον εσύ αυτό το «προνόμιο».