ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 05/07: Αν είσαι μόνος/η η λέξη-κλειδί είναι «διεκδίκηση»

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 05/07:  Αν είσαι μόνος/η η λέξη-κλειδί είναι «διεκδίκηση»
Με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου, μπορεί κι εσύ να γίνεις πιο εύθικτος/η και να μη «σηκώνεις» κάποια πράγματα στη σχέση σου
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει στην… πρίζα 

Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί στο να ζήσεις κάποιες πιο «χαλαρές» στιγμές, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, από τη στιγμή όμως που θα μπουν στο τραπέζι σοβαρά ζητήματα, το πιθανότερο είναι να σου παρουσιαστεί μια εικόνα που δεν είναι η πραγματική και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει στην… πρίζα και σίγουρα μπορείς να πετύχεις κάτι δύσκολο και μάλιστα με… συνοπτικές διαδικασίες, από την άλλη πλευρά ωστόσο είσαι πιο επιρρεπής σε ατυχήματα και… πόνους, ιδιαίτερα στο λαιμό ή το σβέρκο σου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 05/07

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου, μπορεί κι εσύ να γίνεις πιο εύθικτος/η και να μη «σηκώνεις» κάποια πράγματα στη σχέση σου, αν μάλιστα δεν επικρατήσει η ψυχραιμία εύκολα θα ξεσπάσει μια διαμάχη με ακραία χαρακτηριστικά, ειδικά αν πρόσφατα έχουν «παιχτεί» πράγματα στο παρασκήνιο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, η λέξη-κλειδί είναι «διεκδίκηση» αλλά μένει να φανεί στην πράξη το από ποιόν/α και κάτω από ποιους όρους.