ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08: «Κάτι» θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχεις στη σχέση σου

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08: «Κάτι» θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχεις στη σχέση σου
Αν είσαι μόνος/η, μια απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σου δώσει το έναυσμα να δεις με «άλλο μάτι» ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σου φαινόταν αδιάφορο
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μη αναμενόμενες καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα

Με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναστατωθείς από μια αποκάλυψη, είτε αυτή αφορά σε κρυφές ενέργειες άλλων, είτε σε δικές σου. Επιπλέον βέβαια, να θυμάσαι πως είσαι επιρρεπής σε πονοκεφάλους και φλεγμονές. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μη αναμενόμενες καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και με δεδομένη τη «δυσανεξία» που έχεις στο απρόβλεπτο, κάποια στιγμή θα βρεθείς σε αμηχανία. Συνάμα όμως έλκεις και άτομα που διακρίνονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις κι εσύ από στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 16/08

Αν είσαι μόνος/η, μια απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σου δώσει το έναυσμα να δεις με «άλλο μάτι» ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σου φαινόταν αδιάφορο ή/και να γίνουν πράγματα που… έδινες όρκο πως ποτέ δεν θα συμβούν! Ωστόσο το να επιδιώξεις μια «κανονική» σχέση, θα σε βάλει απλά στη διαδικασία να κυνηγάς κάτι το «άπιαστο», μείνε λοιπόν στο ότι το… έζησες κι αυτό! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε «κάτι» θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου.