Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 28/7 έως 3/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει λίγο τζαναμπέτικα με το τετράγωνο του Ήλιου και του Κρόνου. Το Σύμπαν σας βάζει δύσκολες εξετάσεις: καλείστε να προβιβαστείτε στο μάθημα «παίρνω τις σχέσεις μου στα σοβαρά και δεν παίζω», που είναι κόντρα ρόλος για σας και μάλιστα τη στιγμή που το καλοκαίρι είναι η εποχή που βρίθει ευκαιριών για παιχνίδι...
Καριέρα – Οικονομικά: Αναμφισβήτητα η καλύτερα επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι η φυγή σε άλλη γη άλλα μέρη, μακριά από ευθύνες και δουλειές. Αλλιώς με τον Άρη από τον Καρκίνο να εκπυρσοκροτεί το οπλοστάσιο (λέγε με τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα), θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς οι κίνδυνοι να προκληθούν σοβαροί τριγμοί στις οικογενειακές ή επαγγελματικές σας σχέσεις είναι πάρα πολλοί. Σωτήρια λέμβος η Αφροδίτη και οι θετικές όψεις της με Δία, Άρη (εξάγωνα), Πλούτωνα (τρίγωνο) που βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας και διευκολύνει κάπως τα πράγματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να αρχίσω μία δίαιτα και –γενικότερα- να ακολουθήσω ένα πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο astrology.gr