ΖΩΔΙΑ

Οι πλανητικές επιρροές του τριημέρου

Οι πλανητικές επιρροές του τριημέρου

Η Σελήνη στον Υδροχόο, ο Ερμής στο Ζυγό και η αρμονική τους σχέση με το Δία στο Λέοντα χρωματίζουν τη σημερινή μέρα με επικοινωνιακή και περιπετειώδη διάθεση, κόντρα στο βαρύ κλίμα που προξενεί η φθινοπωρινή σκορπίσια φύση.

Δράση, κοινωνικότητα και αγάπη είναι ο μαγικός συνδυασμός του τριημέρου

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα ζώδια –ακόμα και σε Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους και Ιχθύες που ίσως έχουν πιο μουντή διάθεση– να βγουν έξω, να επικοινωνήσουν με φίλους, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, να ασχοληθούν με τα χόμπι τους και γενικά να εισπνεύσουν τον... αέρα της Σελήνης στον Υδροχόο.
Πάνω απ’ όλα όμως η Σελήνη στον Υδροχόο και στους Ιχθύες που θα ακολουθήσει δίνει την ευκαιρία σε όλους, και περισσότερο στα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες,

Σκορπιούς, Υδροχόους) να βγουν λίγο από τον εαυτό τους και να κατανοήσουν την πλευρά του άλλου προσώπου.
Μπορούμε να πούμε πράγματα που δεν τα λέμε συνήθως, να βγούμε από το Εγώ μας, να συμπαρασταθούμε σε φίλους και να συνειδητοποιήσουμε αλήθειες, … Γενικά, το μενού έχει περισσότερη δόση κατανόησης και δοτικότητας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις.

Την Κυριακή η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε, να ονειροπολήσουμε, να κοιμηθούμε ή να πιούμε λίγο περισσότερο, να αφεθούμε, να γείρουμε στον ώμο του άλλου, να του εξομολογηθούμε τον πόνο μας και να ακούσουμε το δικό του.

Αυτό το τριήμερο θα έχουμε στους ουρανούς ένα ακόμη ευνοϊκό, αλλά και τυχερό πλανητικό ταίριασμα: Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία, που ευνοεί γενικότερα την έμπνευση, τη φαντασία και την επέκταση σε τομείς που σχετίζονται με θέματα του Ερμή, όπως το εμπόριο, τα ταξίδια, οι μεταφορές, η συγγραφή, η πρωτοτυπία στη σκέψη και τη νόηση κ.λπ. Ιδιαίτερα από το εξάγωνο αυτό θα ωφεληθούν οι Κριοί και οι Λέοντες του β’ δεκαημέρου, αφού θα τους δοθεί η ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να επεκταθούν στους τομείς που επιδιώκουν.

Περισσότερα στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/10;

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/10 έως 1/11

Σχετικές ειδήσεις