ΖΩΔΙΑ

Πλανητικό σκηνικό 24/11/14

Πλανητικό σκηνικό 24/11/14

Η μέρα ξεκίνησε με τη Σελήνη στο αισιόδοξο και επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη. Το κουράγιο, η δράση, το χιούμορ, αλλά και οι… αυθαιρεσίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη μπαίνει στο «ψυχρό» και συγκρατημένο περιβάλλον του Αιγόκερω.

Έτσι, από το βραδάκι η αντιμετώπιση όλων των θεμάτων γίνεται πιο υπεύθυνη, τα σχέδιά μας ζητούν πρακτική εφαρμογή, τα συναισθήματα είναι πιο συγκρατημένα, η συμπεριφορά μας «σοβαρεύει» και ηχεί το γενικό πρόσταγμα: «Αρκετά, τα κεφάλια μέσα!» Ιδιαίτερα η Σελήνη στον Αιγόκερω θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που θα νιώσουν κάποια πίεση τόσο σε θέματα οικογενειακά όσο και σε εργασιακά.

Σημεία κλειδιά της ημέρας:
- Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα δεν κάνει όψεις με άλλους πλανήτες (κενή πορείας) και είναι πιθανό πολλά πράγματα που σχεδιάζουμε να μείνουν στη μέση, συμφωνίες να μην υπογραφούν, δουλειές να μην διεκπεραιωθούν κ.λπ.

- Η συγκλίνουσα σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Σκορπιό, συνεισφέρει μεν όσον αφορά τη συγκράτηση ή την αυτοσυγκράτηση, από την άλλη βάζει τείχη ή εμπόδια κάθε είδους σε θέματα που επιδιώκουμε, προκαλώντας καθυστερήσεις και απογοητεύσεις. Το μότο αυτής της όψης είναι το κλασσικό «κάθε εμπόδιο για καλό», αφού ό,τι γίνεται τώρα θα χρησιμεύσει ως καρμικό μάθημα στο μέλλον. Ο Κρόνος εδώ, έρχεται να συμμαζέψει την υπεραισιοδοξία, τις τάσεις για υπερβολή και τους πρόχειρους σχεδιασμούς, δίνοντας στις περιστάσεις τη σοβαρότητα που τους αρμόζει.
Η όψη αυτή αφορά και επηρεάζει ιδιαίτερα τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του γ’ δεκαημέρου.

- Η συγκλίνουσα όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δείχνει αφηρημάδα, παραπλάνηση, λανθασμένες εκτιμήσεις, εξαπατήσεις, αυταπάτες και γενικότερα μια σχέση με την πραγματικότητα όχι και τόσο… ορθολογιστική.
Η όψη βρίσκεται ήδη σε ισχύ και θα κορυφωθεί το επόμενο τριήμερο, ενώ επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του α΄ δεκαημέρου.
Έτσι λοιπόν, κάπου ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα και ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει» επιτάσσουν οι ουρανοί να περάσουμε τη σημερινή μέρα!
Καλή Εβδομάδα!

Αυτά και άλλα πολλά είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για την επιρροή των πλανητών στα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

~Κάθε πρωί, στις 9.15, οι αστρολόγοι του astrology.gr, εξηγούν τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν στον Δημήτρη Μηλιόγλου και την Ελένη Ντούκνη, στον Hit 88.9 και την εκπομπή Hit Wake up!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr
Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/11;


Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια
http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/66619-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia

Μπες στο διαγωνισμό του astrology.gr και κέρδισε την απόλυτη εμπειρία spa!