ΖΩΔΙΑ

Τι λέει το όνομά σου για τη σεξουαλικότητά σου;

Τι λέει το όνομά σου για τη σεξουαλικότητά σου;

Το αρχικό γράμμα του ονόματός μας αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική μας ζωή, σύμφωνα με έρευνα γαλλικής ιστοσελίδας για online dating.

Υπάρχει σχέση μεταξύ ονόματος και σεξουαλικότητας; Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά αυτό υποστηρίζει μια γαλλική έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό ιστοσελίδας για online dating. Τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψαν από τη μέτρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας των Γαλλίδων που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Smartdate: Ούτε λίγο ούτε πολύ, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι πως οι γυναίκες των οποίων τα ονόματα τελειώνουν σε "α" έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή απ' ό, τι εκείνες που δεν το έχουν. Συγκεκριμένα έχουν 4,4 σεξουαλικούς συντρόφους περισσότερους κατά τη διάρκεια της ζωής τους σε σχέση με άλλες γυναίκες.

Εάν σε λένε Γεωργία, Άννα, Ρένα, Κατερίνα ή Μαρία, στην ζωή σου θα παρελάσουν περισσότεροι ερωτικοί σύντροφοι από το αν επέλεγες να χρησιμοποιήσεις το Αικατερίνη ή Βιβή.

Πέρα από την σημασία του τελευταίου γράμματος στο όνομά σου, εξίσου σημαντική είναι και η έννοια του αρχικού γράμματος, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες ή αμφιλεγόμενες ερωτικές πτυχές της ζωής σου και να σε βοηθήσει να γνωρίσεις τον εαυτό σου πλήρως, για να μεγιστοποιήσεις τις ερωτικές δυνατότητές σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ελέγξεις το νόημα δίπλα στο αρχικό γράμμα που αντιστοιχεί στο όνομα που χρησιμοποιείς το οποίο μπορεί να είναι διαφορετικό από το βαφτιστικό σου.

Αναλυτικά το κάθε γράμμα στο astrology.gr

Διαβάστε επίσης στο Astrology.gr

Το όνομά σου αποκαλύπτει το πεπρωμένο σουΤο όνομά σου αποκαλύπτει το πεπρωμένο σου

Πώς θα προσελκύσεις την τύχη με την υπογραφή σου;