ΖΩΔΙΑ

Πλανητικό Σκηνικό, Πέμπτη 27/11/14

Πλανητικό Σκηνικό, Πέμπτη 27/11/14

Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντας ενέργεια, ζωντάνια και ευδιαθεσία σε όλους.

Η μέρα προσφέρεται για ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις, συμμετοχή σε δραστηριότητες με άτομα που έχουμε κοινά οράματα, αλλά και για γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και... κεραυνοβόλους έρωτες!

Η αστρολογική προτροπή σήμερα είναι να αφεθούμε στην υδροχοϊκή ενέργεια και να εκφραστούμε ακόμα και με ασυνήθιστους τρόπους, προτείνοντας πρωτότυπες λύσεις ή επιλογές για παρέα και διασκέδαση.

Το ανωτέρω αστρολογικό σκηνικό επαυξάνεται ή αλλιώς «δυναμιτίζεται» ακόμα περισσότερο από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, στα πύρινα ζώδια του Τοξότη και του Κριού, ενώ η υδροχοϊκή Σελήνη συμμετέχει σε αυτό το σχήμα με ευνοϊκή όψη εξαγώνου.

Γενικότερα, το τρέχον διήμερο, μπορούμε να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα να νιώσουμε ζωντανοί και ευδιάθετοι, ακόμα κι αν υπάρχουν προβλήματα – τουλάχιστον μέχρι αύριο αργά τη νύχτα, που το σκηνικό αλλάζει εντελώς με την είσοδο της Σελήνης στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων.

Υδροχόοι και Λέοντες θα διάγετε ένα διήμερο διεκδικήσεων, εντυπωσιασμού αλλά και αποστασιοποίησης από τα βαρετά και δοκιμασμένα.

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είναι οι μόνοι που καλουπώνονται κάπως, καθώς όλο αυτό το προοδευτικό πανηγύρι σκοντάφτει πάνω στη σχετικά δύσκαμπτη νοοτροπία τους, αν και ούτε αυτοί δεν θα μείνουν αμέτοχοι στο σημερινό αστρολογικό πανηγύρι!

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορεί να βιώσουν το αστρολογικό κλίμα του διημέρου με δύο τρόπους. Είτε με το να εγκλωβιστούν σε φθοροποιές και δύσκολες καταστάσεις, είτε με το να αφεθούν και να απολαύσουν τα ευεργετήματα τόσο της Σελήνης στον Υδροχόο, όσο και της όψης Αφροδίτης-Ουρανού.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες το τρέχον διήμερο βρίσκονται στα σύννεφα, έρχονται σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους και καταστάσεις, εξαντλούν την κοινωνικότητά τους και γεμίζουν τις μπαταρίες τους με ευχάριστες και ασυνήθιστες δραστηριότητες.

* Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα και αύριο είναι ακόμα ενεργή η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που επηρεάζει όλους, αλλά περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του α’ δεκαημέρου. Μερικά από τα θέματα που αφορά η συγκεκριμένη όψη είναι: φαντασία, ψευδαίσθηση, απάτη, αυταπάτη, εξαπάτηση, αλλά και καλλιτεχνική δημιουργία, ερωτικές ή… φευγάτες απολαύσεις.

Η αστρολογική συμβουλή του διημέρου: Δεν πέφτουμε στην παγίδα των εκρήξεων κάθε είδους, αλλά ακολουθούμε πιστά το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που μας οδηγεί σε όμορφες εκτονώσεις.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/11;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/11 έως 29/11

Οικονομικές προβλέψεις από 27 έως 30 Νοεμβρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/11