ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στους Ιχθύες: ΣΚ χαλάρωσης και ονειροπόλησης

Σελήνη στους Ιχθύες: ΣΚ χαλάρωσης και ονειροπόλησης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, από όπου μας προσφέρει τις ευκαιρίες να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να βρούμε πρωτότυπες λύσεις που θα λειτουργήσουν σαν από μηχανής θεοί!

Ιδιαίτερα, Τοξότες, Υδροχόοι, Λιοντάρια, Τοξότες Ζυγοί, Κριοί του γ' δεκαημέρου σήμερα μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις κυρίως σε συναισθηματικά θέματα και να δοθούν λύσεις ανώδυνα και με τρόπους που δεν περίμεναν.

Λόγω της όψης της Σελήνης με τον Κρόνο, ασκείται κάποια πίεση και υπάρχει η τάση ορισμένα πράγματα που μας απασχολούν ή μας ταλαιπωρούν να κρατηθούν και να μη βγουν προς τα έξω. Η φύση της όψης αυτής δηλώνει ότι αν νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να εκφραστούμε, χρειάζεται προσπάθεια για να ανακαλύψουμε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης που θα βοηθήσουν να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας καταπιέζει. Η όψη αφορά όλους, αλλά κυρίως τα σταθερά ζώδια του γ' δεκαημέρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Ένα άλλο αστρολογικό γεγονός είναι η αποχώρηση του Ερμή από τον καχύποπτο Σκορπιό και η είσοδός του στον Τοξότη. Η θέση αυτή του Ερμή αν και κάπως χαοτική θεωρείται ευχάριστη λόγω της φύσης του ζωδίου και της αισιοδοξίας που θα φέρει στη σκέψη και την καθημερινότητά μας!

Η μόνη και βασική «παγίδα» αυτής της θέσης προέρχεται από την παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες που τετραγωνίζει το ζώδιο του Τοξότη. Η φύση της όψης είναι κατά κύριο λόγο κατευναστική, δίνει έδαφος στη διαίσθηση και τη φαντασία, επηρεάζοντας ευεργετικά κυρίως καλλιτέχνες και δημιουργούς. Ας μην ξεχνάμε όμως και την άλλη πλευρά του Ποσειδώνα που σχετίζεται με την αφηρημάδα, την απάτη, τις μηχανορραφίες, την ψευδαίσθηση, την εξαπάτηση... Από το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια των πρώτων ημερών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Αργά το βράδυ απόψε, η Σελήνη εισέρχεται στο ευαίσθητο και χαλαρό ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.
Φαντασία, διαίσθηση, συναίσθημα, ευσυγκινησία, χαλάρωση, αδράνεια και πολύς ύπνος είναι μερικά από καλούδια του ιχθυακού μενού, που ξεδιπλώνεται μπροστά μας αυτό το Σαββατοκύριακο, που συνεπικουρείται από την όψη Ήλιου-Ποσειδώνα.

Κάποιοι μπορεί να αδρανήσουν και να «λιώσουν» στον ύπνο, άλλοι να εκτονωθούν με μπόλικο κλάμα και συναίσθημα, ενώ οι πιο... γλεντζέδες, θα πάνε σε κινηματογράφο, συναυλίες, θα πιουν κι ένα ποτάκι παραπάνω, θα ξεχάσουν τα άγχη και τις στενοχώριες και γενικότερα θα επιδιώξουν τη χαλάρωση με τρόπους που η Σελήνη στους Ιχθύες υποδεικνύει.

Τα ζώδια που θα βιώσουν περισσότερο το χαλαρό κλίμα αυτού του Σαββατοκύριακου είναι Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Παρθένοι, αλλά όλοι μας μπορούμε να επωφεληθούμε από την ονειροπόλα και ήρεμη διάθεση της ιχθυακής ενέργειας, να πατήσουμε για λίγο φρένο στις υπερβολικές ταχύτητες της καθημερινότητας και να φροντίσουμε με αγάπη τόσο το σώμα όσο και την ψυχή μας.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Άκουσε όσα ενδιαφέροντα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές του τριημέρου, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/11;

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Τα SOS της εβδομάδας, από 28/11 έως 4/12

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/11