ΖΩΔΙΑ

Συμπτώσεις στην... Astrology-α

Συμπτώσεις στην... Astrology-α

Η σοβαρή, η σωστή, η επιστημονική αντιμετώπιση, επαληθεύει τις προτροπές.

TΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΜΗ

Η βασική πηγή μου πρoς απόλυτη επεξήγηση του τίτλου και του υπότιτλου σε τούτο το κείμενο, είναι μία, αλλά η πιo αξιόπιστη. Η Μεγάλη Κυρία του astrology.gr υπήρξε σαφέστατη σε όλες τις συζητήσεις και τις αναφορές της.

«Προσέξτε, προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Κακοκαιρία με δεινά. Από θάλασσα, αέρα, ξηρά. Προσέξτε με τα αυτοκίνητά σας στους δρόμους, στα ταξίδια σας. Αεροπλάνα συνεχίζουν να πέφτουν ή να εξαφανίζονται. Προσέξτε. Σκέπτομαι τον κόσμο που θα βρεθεί στο κέντρο αυτών των γεγονότων. Προσέξτε».

Τα γεγονότα που ήλθαν, το ένα μετά το άλλο, υπήρξαν καταιγιστικά.

Η φωτιά στο ιταλικό "Norman Atlantic" - ναυλωμένο από ελληνική εταιρία, εξελίχθη σε μεγάλη τραγωδία, που θα ήταν άνευ προηγουμένου, αν δεν υπήρχαν ψύχραιμοι, ικανοί διασώστες και άριστα εκπαιδευμένοι πιλότοι ελικοπτέρων. Έλληνες και Ιταλοί.

Το αεροπλάνο των "ASIA Αirline" αγνοείται..

Οι καταιγίδες στη Βόρεια Ευρώπη, την Ιταλία τη Γαλλία ακόμη και στο Βρετανικό νησί, οι χιονοθύελλες με εκατοντάδες αποκλεισμένους, έφεραν δυσάρεστα επακόλουθα σε οδηγούς, επιβάτες, σε μικρά παιδιά.

Στην Αττική οδό τινάχτηκε στον αέρα, εν κινήσει, "Σμαρτάκι", στην Ξάνθη ο κλέφτης τράκαρε με το προϊόν της κλοπής, στην Καστοριά καραμπόλα με 6 αυτοκίνητα, στο κέντρο της Πατησίων φωτιά σε διαμέρισμα.

Οι παροτρύνσεις έγιναν έγκαιρα. Τρείς παράγραφοι με γεγονότα...

Σύμπτωση όλα...

Όχι, όχι βέβαια.

Η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

"Δύσκολες, πολύ δύσκολες, εποχές για τα αεροπλάνα"

Όσα επακολούθησαν γνωστά.

Σύμπτωση; Όχι.

"Δυστυχώς έρχονται πολλές φυσικές καταστροφές"

Όσα επακολούθησαν γνωστά.

Σύμπτωση; Όχι

Και για να πάμε σε κάτι ελαφρό (αν μπορεί να γίνει αυτό στην "ατμόσφαιρα του κομματιού" που διαβάζετε, υπήρξε και πλήρης ρήση για τον άστατο χαρακτήρα στα αισθηματικά του Μάριο Γκέτσε, του Γερμανού "στράϊκερ" που έβαλε το γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ούτε και εδώ, σύμπτωση.

Ο επίλογος δεν είναι δύσκολος.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στην Astrology-α...