ΖΩΔΙΑ

Τα 12 ζώδια κάνουν βουτιά στα βαθιά

Τα 12 ζώδια κάνουν βουτιά στα βαθιά

Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού από τα ξημερώματα για να μας μεταφέρει από την «αβάσταχτη ελαφρότητα» του Ζυγού σε ένα κλίμα πιο βαθύ και αρκετά πιο… ζόρικο. Έτσι σήμερα, βουτάμε σε πιο βαθιά νερά τα οποία ενίοτε, λόγω της συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι και θολά! 

 

 

Η κυριότερη επίδραση της Σελήνης στο Σκορπιό είναι ότι λειτουργούν περισσότερο τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, και σε πρώτο πλάνο έχουμε απαιτήσεις, διεκδικήσεις, επιθυμίες, επιδιώξεις, ζήλειες κτητικότητα, φοβίες και όλα γενικά τα «δύσκολα».

Η παραμονή της στο ζώδιο του Σκορπιού διαρκεί ένα διήμερο και κάτι, αλλά επειδή όλοι, λιγότερο ή περισσότερο, θα νιώσουμε την έντονη ενέργειά της, ας δούμε πώς επιδρά σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Οι Κριοί βουτάνε στα βαθιά, η καχυποψία τους αυξάνεται, τους απασχολούν έντονα όλα τα παραπάνω, ενώ παράλληλα γίνονται πιο αισθησιακοί.

Οι Ταύροι έρχονται πιο κοντά στο σύντροφό τους αλλά γίνονται και πιο κτητικοί ή καχύποπτοι.

Οι Δίδυμοι εγκαταλείπουν για σήμερα τις επιφανειακές προσεγγίσεις και το ρίχνουν στην έρευνα, ενώ ασχολούνται έντονα με εργασιακά και οικονομικά θέματα.

Οι Καρκίνοι γίνονται πιο ερωτικοί, παίζουν το παιχνίδι του φλερτ, αλλά με αρκετή δόση ζήλειας και… γκρίνιας.

Οι Λέοντες γίνονται πιο ανταγωνιστικοί, διεκδικούν πιο εγωιστικά αυτά που θεωρούν ότι τους ανήκουν, επιδεικνύοντας και τον ανάλογο δυναμισμό.

Τους Παρθένους θα τους απασχολήσουν επαφές, ταξίδια, επικοινωνίες ή κάποιο πρόσωπο που θα επιστρέψει από μακριά. Γενικά θα είναι εναρμονισμένοι με το κλίμα της ημέρας, αφού τα δύσκολα δεν τους τρομάζουν.

Οι Ζυγοί θα έχουν έντονο προβληματισμό και φοβίες για τα οικονομικά τους, αλλά ο φόβος δεν είναι καλή συνταγή για να τα επιλύσουν.

Οι Σκορπιοί είναι στο στοιχείο τους, επιδιώκουν τη βελτίωση της προσωπικής τους ζωή και αποφασίζουν τον τρόπο που θα κατευθύνουν και θα κοντρολάρουν τις καταστάσεις.

Οι Τοξότες μπορεί να το ρίξουν στην απομόνωση και το σκεπτικισμό, πράγμα που δεν είναι κακό, αν δεν κολλήσουν αρνητικά σε αναμνήσεις του παρελθόντος.

Οι Αιγόκεροι θα είναι πιο κοινωνικοί, ενώ θα πετύχουν την πραγματοποίηση ορισμένων στόχων τους, θα βρεθούν με παρέες και, γιατί όχι, θα φλερτάρουν.

Οι Υδροχόοι είναι στα δύσκολα σήμερα. Και σε αυτούς δεν λείπουν ζήλεια κτητικότητα και φοβίες, αλλά αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με ιδιαίτερη οξυδέρκεια.

Οι Ιχθύες θα ανεβάσουν ψηλά τον πήχη, θα είναι πιο ποιοτικοί, θα απελευθερωθούν και θα αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη δύναμη τις εξαρτήσεις τους.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/1;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/1 έως 16/1

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7 έως 9 Ιανουαρίου

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τετάρτη 14 Ιανουαρίου

Σχετικές ειδήσεις