ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στον Ταύρο και Αφροδίτη στους Ιχθύες: Σιγουριά, ηρεμία και απόλαυση

Σελήνη στον Ταύρο και Αφροδίτη στους Ιχθύες: Σιγουριά, ηρεμία και απόλαυση

28/1:Η Σελήνη σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και έχοντας ολοκληρώσει τις όψεις της με τους άλλους πλανήτες κινείται μοναχικά, μεθοδικά και ίσως λίγο... τεμπέλικα για να διανύσει το υπόλοιπο ζώδι

Την κάπως ράθυμη αυτή ατμόσφαιρα ενισχύει η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες , η οποία ενδιαφέρεται περισσότερο για τις εσωτερικές διεργασίες παρά για το φαίνεσθαι, καθώς και για τις παρασκηνιακές ενέργειες παρά για τις άμεσες αντιπαραθέσεις.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η έλευση από εχθές τηςΆρη εγκαινιάζει μια περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι τις 20/2, η οποία θα μας βοηθήσει να επουλώσουμε τραύματα ερωτικά ή άλλα και να κλείσουμε στενόχωρες υποθέσεις, γιατί θα υπάρξει συγχώρεση.

Σκοπός αυτής της Αφροδίτης είναι να πετύχει με ήρεμο και γλυκομίλητο τρόπο τους στόχους της, διευρύνοντας το πεδίο των ανοχών της και συγχωρώντας την αρνητικότητα είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Η αρνητική της εκδοχή βέβαια είναι οι παρασκηνιακές ενέργειες και η έλλειψη επιλεκτικότητας ή ποιότητας στην επιλογή συντρόφων ή συνεργατών.

Όσον αφορά στην καλλιτεχνική δημιουργία το επόμενο διάστημα προμηνύεται πολύ γόνιμο, λόγω της παρουσίας και των Άρη και Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Χορός και πολύ μουσική, σε διασκεδάσεις, βεγγέρες και καρναβάλια που λόγω των ημερών θα έχουν την τιμητική τους.

Κυριαρχούν λοιπόν σήμερα στο πλανητικό σκηνικό δύο εσωστρεφή ζώδια (Ταύρος και Ιχθύες), που αν και δέχονται παρεμβολές από τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, δίνουν ένα ήπιο και χαλαρό τόνο στη μέρα μας.

Ας δούμε τη σημερινή επιρροή των άστρων στα 12 ζώδια:
Κριοί: Θα τους απασχολήσουν τα οικονομικά θέματα τα οποία θα προσπαθήσουν να βάλουν σε τάξη.
Ταύροι: Κινούνται απολύτως στο κλίμα της ημέρας και επιδιώκουν να ασφαλίσουν και να εξασφαλίσουν ότι μπορούν, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.
Δίδυμοι: Θα νιώσουν την ανάγκη και θα επιδιώξουν να ξεκουραστούν, κάτι που είναι εντελώς αναγκαίο γιατί ασχολούνται με πολλά πράγματα.
Καρκίνοι: Νιώθουν αρκετά ασφαλείς, γι' αυτό γίνονται πιο επικοινωνιακοί, βρίσκονται με παρέες και κόσμο με τον οποίο επικοινωνούν.
Λέοντες: Προβληματίζονται με τα οικονομικά και τους εκκρεμείς λογαριασμούς, κυρίως οι του γ' δεκαημέρου. Μπορεί σήμερα να γίνουν αρκετά κτητικοί και ζηλιάρηδες. Μπορεί να έχουν κάποια τυχερά ή επιστροφές προσώπων από το παρελθόν.
Παρθένοι: είναι σε καλή διάθεση, μπορούν να υλοποιήσουν πράγματα, να φτιάξουν το σπίτι τους, να μαστορέψουν και γενικά να ομορφύνουν το περιβάλλον τους.
Ζυγοί: Η μέρα τους βοηθάει να μην είναι τόσο θεωρητικοί και να γίνουν πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι και να δημιουργήσουν με χειροπιαστά αποτελέσματα.
Σκορπιοί: Θα ασχοληθούν αρκετά σήμερα με τους άλλους, συντρόφους ή συνεταίρους, κάτι που είναι απαραίτητο να κάνουν μερικές φορές, λόγω της εσωστρέφειας του ζωδίου.
Τοξότες: Έχουν πολλά θέματα, συναισθηματικά, κοινωνικά και κυρίως οικονομικά και ενώ πρέπει σήμερα να λειτουργήσουν πρακτικά, μπορεί να βαριούνται αρκετά.
Αιγόκεροι: Είναι στα πάνω τους, έχουν σαρωτική διάθεση και μπορεί σήμερα να βγουν, να φλερτάρουν ή να γνωρίσουν κόσμο.
Υδροχόοι: Έχουν προβλήματα κυρίως με το σπίτι τους, κάτι στο οποίο βοηθάει και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό τους. Όμως ο ίδιος αυτός Ερμής, μπορεί να τους φέρει ή να τους επιστρέψει οφέλη από πράγματα που είχαν δουλέψει στο παρελθόν και τώρα έρχονται να τους δικαιώσουν.
Ιχθύες: Είναι στα φόρτε τους, έχουν τα ηνία, νιώθουν πιο δυναμικοί και μπορούν να υλοποιούν καταστάσεις. Πάνω απ' όλα όμως με την Αφροδίτη στο ζώδιό τους είναι ιδιαίτερα ερωτικοί.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/1;

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/1

Άκουσε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές της ημέρας σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

~Κάθε πρωί, στις 9.15, οι αστρολόγοι του astrology.gr, εξηγούν τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν στον Δημήτρη Μηλιόγλου και την Ελένη Ντούκνη, στον Hit 88.9 και την εκπομπή Hit Wake up!
~Stay tuned~