ΖΩΔΙΑ

Σελήνη στους Διδύμους: Πολυπραγμοσύνη και επικοινωνία

Σελήνη στους Διδύμους: Πολυπραγμοσύνη και επικοινωνία

29/1: Η επικοινωνία είναι δύσκολη αλλά -προς το βράδυ- θα γίνει πολύ εκδηλωτική.

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζωηρό ζώδιο των Διδύμων και στη μέρα μας έχουν εισέλθει η κίνηση, η ταχύτητα και η ανάγκη για επικοινωνία, αντικαθιστώντας τη σιωπηλή ηρεμία του Ταύρου.

Όμως, αν και το ζώδιο των Διδύμων έχει τη διάθεση από μόνο του να τα κάνει όλα και γρήγορα, παράλληλα έχει να διανύσει και μια πίστα μετ' εμποδίων. Όπου εμπόδια εννοούμε τις όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη με αρκετούς πλανήτες μέχρι το βράδυ. Καθένας από αυτούς τους πλανήτες θα χρωματίσει την πορεία της και κατά συνέπεια τη δράση και τη διάθεση όλων μας.

Έτσι, έχουμε:

Αρχικά η επαφή της Σελήνης με τον Κρόνο μας δίνει μια «μουντίλα» και θέτει αυστηρά όρια στην κίνηση και τις ενέργειές μας.

Στη συνέχεια το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα μάς παρασύρει σε μια νωχελική διάθεση, κάπως... ονειροπαρμένη και έχουμε μια τάση να αποδράσουμε από την πεζή καθημερινότητα. Προσοχή, δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα. Απλώς θα χρεωκοπήσουμε απέναντι στις υποχρεώσεις μας. Γι' αυτό είναι καλό να προσπαθήσουμε να εστιαστούμε κάπου.

Μετά τις 6 το απόγευμα η ευμενής γωνία της Σελήνης στους Διδύμους με τον Ήλιο στον Υδροχόο, προσφέρει ενέργεια αισιοδοξία, έμπνευση και ευφυείς επιλογές, ενώ η διάθεσή μας καλυτερεύει.

Ακολουθεί το τρίγωνο με τον Ερμή, επίσης από τον Υδροχόο, που αν και ανάδρομος, μας δίνει την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Υπάρχει αυξημένη διάθεση για επικοινωνία, παρέες εξόδους, ανταλλαγή απόψεων και γενικότερα μια διανοητική ατμόσφαιρα, μέσα από την οποία ξεπηδούν πρωτότυπες ενέργειες, πιθανές λύσεις και διέξοδοι. Επίσης πολύ πιθανή είναι και η αξιοποίηση εμπειριών, γεγονότων και προσώπων από το παρελθόν. Χρειάζεται βέβαια, λόγω της αναδρομής του Ερμή, να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί οι παρερμηνείες και οι εκπλήξεις καιροφυλακτούν.

Ας εντρυφήσουμε απλώς στην ατμόσφαιρα της ευφυΐας και της έμπνευσης που τα ζώδια των Διδύμων και του Υδροχόου μας προσφέρουν και μοιάζουν να δίνουν ανάσα στα αδιέξοδά μας.

Ας δούμε πως επιδράει το σημερινό πλανητικό σκηνικό στα 12 ζώδια:

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι καλό θα ήταν να αναβάλλουν σημαντικά ραντεβού και συναντήσεις που θα χρειαστούν αποφάσεις. Μόνο διερευνητικά μπορούν να κινηθούν και με άφθονο χιούμορ.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ταύροι μπορούν να αφεθούν σε δημιουργικές ασχολίες, να εκμεταλλευτούν την έμπνευση και τη διαίσθησή τους και να μην προσπαθήσουν να επιμείνουν όταν κάτι δεν βγαίνει.

Τέλος Ζυγοί, Λέοντες, Κριοί και Υδροχόοι έχουν την τάση να εκνευρίζονται εύκολα και γίνονται ψυχροί και κάπως ξύλινοι. Τα ακούνε όλα μελό και δεν μπορούν να κατανοήσουν τις αδυναμίες των άλλων. Χρειάζονται κάτι να τους διεγείρει.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/1;

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 29 Ιανουαρίου

Οικονομικές προβλέψεις, από 29 Ιανουαρίου έως 1η Φεβρουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/1

Ο Ήλιος στον Υδροχόο «τη βλέπει» αλλιώς!

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/1 έως 31/1

Ενας καυστικός Υδροχόος σχολιάζει τους υπόλοιπους 11 του ζωδιακού