ΖΩΔΙΑ

Συναισθηματικό το Σαββατοκύριακο

Συναισθηματικό το Σαββατοκύριακο

Σήμερα η μέρα έχει ένταση, όμως από τα ξημερώματα του Σαββάτου η Σελήνη μπαίνει στον ευαίσθητο Καρκίνο και τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα...

Παρασκευή 30/1/2015: Η Σελήνη συνεχίζει να πορεύεται στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε θα μπει στο υδάτινο περιβάλλον του Καρκίνου.

Έτσι, η Παρασκευή, με το ζώδιο των Διδύμων να... περιφέρεται παντού, εξακολουθεί να είναι μια επικοινωνιακή μέρα, με πολύ κίνηση, τρέξιμο, γράψιμο, βόλτες συζητήσεις και άλλα σχετικά. Ένας ψιλοπανικός στους δρόμους με κάθε λογής οδηγούς να κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις είναι μια χαρακτηριστική διδυμίσια εικόνα που θα παρατηρήσουμε σήμερα γύρω μας. Εννοείται ότι εντελώς στο... γήπεδό τους παίζουν τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Από τα μεσάνυχτα και μετά όμως, οι ρυθμοί πέφτουν και κυριαρχεί η ανάγκη μας για ξεκούραση, θαλπωρή, συντροφικότητα και επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το νέο σλόγκαν πλέον (που θα ισχύσει όλο το Σαββατοκύριακο) είναι το Home, sweet home!

Έτσι, η διάθεσή μας αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο ευαίσθητη, συναισθηματική και εσωστρεφής. Θα επιδιώξουμε να ξεκουραστούμε, να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας, να νιώσουμε ασφάλεια, να έλθουμε πιο κοντά με λίγους καλούς φίλους, να ασχοληθούμε παραπάνω με τους γονείς και γενικότερα την οικογένειά μας.

Ειδικότερα το Σάββατο, λόγω των ευμενών όψεων της Σελήνης από τον Καρκίνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, προβλέπεται ήρεμο και γαλήνιο για τους περισσότερους, όπου οι τόνοι θα είναι αρκετά πεσμένοι και η έμφαση θα δοθεί σε θέματα εσωτερικά ή καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ας αποφευχθεί πάντως η υπερβολή στην έκφραση ή το συναίσθημα, που οδηγεί σε ασαφείς και ατέρμονες ψυχικές και συναισθηματικές αναζητήσεις.

Με το ανωτέρω αστρολογικό κλίμα πιο πολύ στα... νερά τους θα νιώθουν βέβαια τα ζώδια του νερού και της γης, κυρίως του α΄ και β΄ δεκαημέρου.

Γενικότερα, το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, να περιποιηθούμε και να φροντίσουμε τους συνανθρώπους μας, να σκεφτούμε ποιον ή ποιους πληγώσαμε και να ζητήσουμε συγνώμη.

Μέσα σε όλο αυτό το συναισθηματικό τοπίο, είναι πολύ πιθανό κάποιοι να μιλήσουν και για γάμο, αφού οι δεσμοί και το δέσιμο είναι από τα αγαπημένα θέματα τόσο του Καρκίνου όσο και των Ιχθύων.

Καλό τριήμερο σε όλους! - Διάβασε εδώ προβλέψεις τριημέρου από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα;

Ζώδια και Έρωτας: Τα σημάδια που δείχνουν ότι βρήκες τον ΕΝΑΝ και μοναδικό