ΖΩΔΙΑ

Αυτόφωτη δράση και αισιοδοξία

Αυτόφωτη δράση και αισιοδοξία

Η συνάντηση της Σελήνης με το Δία στο Λέοντα θα επεκτείνει την εύνοια, δίνοντάς μας αισιοδοξία και δύναμη και χρωματίζοντας τα έργα μας με τη σταθερότητα που χαρακτηρίζει το ζώδιο.

Φωτιά και λαύρα το σημερινό πλανητικό σκηνικό, με τη Σελήνη στον λαμπερό Λέοντα να περιδιαβαίνει το ζωδιακό, περήφανη, λαμπερή, αισιόδοξη και γεμάτη ενέργεια. Έτσι, μαζί με Άρη, Αφροδίτη, Δία και Κρόνο, σήμερα έχουμε την παρουσία πέντε πλανητών σε ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Η διέλευση της Σελήνης από το Λέοντα, θα χρωματιστεί από τη σύνοδό της με το Δία και η εύνοια θα επεκταθεί, δίνοντας αισιοδοξία και δύναμη στην εκτέλεση των έργων μας, που θα χαρακτηρίζονται από τη στιβαρότητα και σταθερότητα που χαρακτηρίζουν το ζώδιο.

Μια σπάνια αστρολογική μέρα που όλοι, λιγότερο ή περισσότερο, θα αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να τα βάλουμε με τα θηρία και να νικήσουμε, να δώσουμε δύναμη και ενέργεια για να ξεπεραστούν εμπόδια και ενοχλητικές καταστάσεις.

Και βέβαια, το πάθος και η σαρωτική διάθεση ισχύουν και στον ερωτικό τομέα, όπου κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα θα τα δώσουν όλα και μάλιστα πολλοί θα… διαπρέψουν.

Στα θετικά της ημέρας δύναμη, αυτοπεποίθηση, και μια αίσθηση «αυτόφωτης» σταθερότητας και σιγουριάς για τις κινήσεις μας, που προέρχεται δηλαδή από τη δική μας εσωτερική ενέργεια και δεν χρειάζεται τη συνδρομή άλλων. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.
Τα αδύναμα σημεία του σημερινού πλανητικού σκηνικού είναι ο υπερβάλλων ζήλος ή ο εγωισμός και γενικότερα η έλλειψη του μέτρου σε λόγια και έργα, όμως οι θετικές επιρροές υπερβαίνουν την όποια αρνητικότητα.

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας
Η σημερινή πλανητική εύνοια επεκτείνεται σε όλα τα ζώδια και σε όλους τους τομείς, προσωπικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς ή κοσμικούς και είναι κρίμα να πάει χαμένη. Ας την εκμεταλλευτούμε.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/2;

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Δευτέρα 2 Μαρτίου

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/3 έως 4/3

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/3

Γενέθλιος χάρτης: Τι δηλώνουν οι πλανήτες μέσα σε αυτόν;

Οικονομικές προβλέψεις, από 2 έως 4 Μαρτίου

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 3/3 έως 8/3 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη