ΖΩΔΙΑ

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 6/3 έως και 8/3

Κριός
Φροντίζεις να διαμορφώσεις τις καταστάσεις με ένα τρόπο που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Να προσέξεις να μην ξεπεράσεις τα όρια...

Ταύρος
Βαδίζεις υποτίθεται πάνω σε δρόμο που είναι στρωμένος όμορφα αλλά μέσα σου βράζει ένα ηφαίστειο που αν ξεσπάσει καλύτερα να μην είναι κανείς μπροστά γιατί θα τον πάρουν τα σκάγια.

Δίδυμοι
Μια νέα συναισθηματική γνωριμία θα σε ταράξει αρκετά αλλά πιθανόν να καταλάβεις ότι βιάζεσαι και να σταματήσεις άτσαλα την εξέλιξή της.

Καρκίνος
Βιάζεσαι, είσαι σε ένταση και γενικά κάνεις τόσες παρορμητικές κινήσεις που μάλλον πρέπει κάποιος να σε συγκρατήσει γιατί οι υπερβολές θα είναι πιθανόν πολλές.

Λέων
Προσπαθείς να αποφύγεις την στασιμότητα αλλά συγχρόνως να βρεις και κάποιες λύσεις ισορροπίας μέσα σε παρέες ή σε κόσμο που κατά κάποιο τρόπο σε ακολουθεί και σε πιστεύει.

Παρθένος
Έχεις πάρει τις αποστάσεις σου και με κάποιο τρόπο βλέπεις πιο ξεκάθαρα. Μέσα στο σπίτι σου μπορεί να βάλεις όρια και να μην ανεχτείς να σου κάνουν οι άλλοι κουμάντο.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Ζυγός
Έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις πολύ κοντινές σου σχέσεις γιατί πλέον χρειάζεσαι μια πιο ήπια πολιτική.

Σκορπιός
Δεν αρκείσαι μόνο στα λόγια αλλά προσπαθείς να βάλεις και κάποια όρια τα οποία δεν θα αποδεχτεί εύκολα το άλλο άτομο...

Τοξότης
Θα περάσεις καλά και με δυναμική συμπεριφορά θα κατακτήσεις όλα αυτά που θέλεις. Μάλιστα, επειδή θα έχεις μεγάλη αποδοχή από τον τρόπο που λειτουργείς, θα τον υιοθετήσεις από τώρα και για ένα μεγάλο διάστημα.

Αιγόκερως
Όσο προσπαθείς να αποδείξεις ότι οι άλλοι σε αδικούν, τόσο θα τρως τα μούτρα σου και αυτό θα σε πάει τελικά πολύ πίσω. Αντίθετα αν καταλάβεις ότι και εσύ κάνεις λάθη, τότε θα ξεκολλήσεις και θα περάσεις καλύτερα από άλλες φορές.

Υδροχόος
Χωρίς να το καταλαβαίνεις ελκύεις άτομα κοντά σου που έχουν μια ιδιαίτερη τρέλα. Για αυτό θα πρέπει να ελέγξεις όσο μπορείς την συμπεριφορά σου η οποία μπορεί να είναι ανοικτή μεν και να σε κρατάει ζωντανό/η αλλά χρειάζεται μέτρο.

Ιχθύες
Δεν κάθεσαι στα αυγά σου και μπλέκεσαι σε πολλές υποθέσεις οι οποίες πιθανόν να μην σου ταιριάζουν...

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr