ΖΩΔΙΑ

Σελήνη σε σύνοδο με Δία: Τράβα μπρος και μη σε νοιάζει

Σελήνη σε σύνοδο με Δία: Τράβα μπρος και μη σε νοιάζει

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο σταθερό, φωτεινό και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα που αυξάνει τη θετικότητα και την αισιοδοξία, δίνοντας δύναμη στις επιδιώξεις και τα έργα μας.

Έτσι, σήμερα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας, να δημιουργήσουμε και να μεγαλουργήσουμε.

Μάλιστα από το πρωί η σύνοδος της Σελήνης στον Λέοντα με τον ευεργετικό και επεκτατικό πλανήτη Δία, μαζί με τη λιακάδα, φέρνει πίστη και αισιοδοξία πως με ό,τι καταπιαστούμε θα το καταφέρουμε. Μπορεί βέβαια, να οδηγηθούμε σε υπερβολές και έξοδα, αλλά αυτά είναι μέσα στη φύση του Δία και σίγουρα θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα.

Μία άλλη σημαντική όψη που σχηματίζεται σήμερα είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή γίνεται σε γήινα ζώδια και δίνει πάθος και σταθερότητα στις διεκδικήσεις μας, ενώ υπόσχεται έντονες επιθυμίες, πάθη, απότομη διακοπή σχέσεων, αλλά και αναγέννηση σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η εβδομάδα ξεκινάει με ζωντάνια και θετική διάθεση και όρεξη, παρέχοντάς μας τα αστρολογικά εφόδια για να προετοιμαστούμε για τη δεύτερη ανοιξιάτικη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Ας δούμε πως επηρεάζει το σημερινό πλανητικό σκηνικό τα 12 ζώδια:

Κριοί: Είναι έτοιμοι να κάνουν κάποιες τρέλες. Θα τα πάνε καλά σήμερα σε όλα και ίσως κάνουν μια ξαφνική γνωριμία

Ταύροι: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό τους και τον Άρη που θα μπει οσονούπω, είναι έτοιμοι να δραστηριοποιηθούν γιατί μερικές φορές… μουχλιάζουν. Αυτές τις μέρες πάντως το έχουν ρίξει στην καλοπέραση.

Δίδυμοι: Είναι στις καλές τους σήμερα, έχουν μια εσωτερική σταθερότητα, μπορούν κερδίσουν πράγματα ειδικά στον επικοινωνιακό τομέα ή να κλείσουν ένα ταξίδι.

Καρκίνοι: Θα ξοδέψουν χρήματα γιατί θέλουν να φανούν, πρέπει να προσέξουν τα έξοδα τους και τις έντονες επιθυμίες τους

Λέοντες: Είναι λαμπεροί και αποφασισμένοι, ενώ η ευεργετική όψη Σελήνης-Δία τους προσθέτει γοητεία και ευχέρεια σε όλες τους τις κινήσεις.

Παρθένοι: Νιώθουν λίγο μπερδεμένοι γιατί κάθε λίγο ανατρέπονται συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν κλείσει. Ας μην στενοχωριούνται γιατί θα βγει κάτι θετικό απ’ όλα αυτά. Τα αισθηματικά τους όμως πάνε καλά αυτό το διάστημα.

Ζυγοί: Είναι σε φάση που οι άλλοι τους αποδέχονται, φλερτάρουν και γενικά λάμπουν, ενώ μπορεί να γνωρίσουν κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο.

Σκορπιοί: Είναι δραστηριοποιημένοι, θα βγουν έξω, θα κινηθούν σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά τους όπου θα έχουν και μια επιτυχία.

Τοξότες: Είναι σε καλή φάση, νιώθουν δύναμη και εμπιστοσύνη προς τον κόσμο και τους ανθρώπους και μια φωνή μέσα τους λέει «Προχώρα, είναι σωστό αυτό που στοχεύεις».

Αιγόκεροι: Χρειάζεται να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα στη δουλειά τους. Ίσως ζοριστούν λίγο, αλλά έχουν πολύ καλές ευκαιρίες σε ερωτικά και οικονομικά θέματα.

Υδροχόοι: Σήμερα θα έχουν πιο ζεστή συμπεριφορά και μπορεί να κάνουν κάποιες υπερβολές. Δίνουν πολλά στους άλλους και δεν είναι τόσο απόμακροι συναισθηματικά όπως συνήθως. Καλή μέρα για να επιδιώξουν συνεργασίες.

Ιχθύες: Βρίσκονται σε δημιουργική φάση αλλά χάνονται λίγο στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και χρειάζεται οριοθέτηση του εαυτού τους και αποσαφήνιση των στόχων τους.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Άκουσε όσα είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/30032015-astrologygr


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/3;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 29/3 - 5/4 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/3 έως 31/3

Οικονομικές προβλέψεις, από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/3

Σχετικές ειδήσεις