ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/5

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/5

Η καρδιά σου αξίζει πολλά, για αυτό να την πουλήσεις ακριβά. Όχι σε αυτόν /η που θα την αγοράσει αλλά σε αυτόν/η που θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει.

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ένα ελεύθερο κλίμα που σε βοηθάει να επικεντρώνεσαι καλύτερα στους στόχους σου και γενικά σε ότι σε κάνει να νιώθεις καλά. Αν περιμένεις κάτι από το εξωτερικό ή μια επικοινωνία πολύ σοβαρή σίγουρα θα γίνει σήμερα γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει.
Ερωτικά: Δεν περιορίζεσαι μόνο στα «τι θα κάνουμε και πως θα γίνει αυτό», αλλά προτιμάς να μοιράζεσαι σκέψεις και συναισθήματα και μάλιστα σου φαίνεται πολύ δύσκολο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και στη μέση του δεύτερου δεκαήμερου σίγουρα επικεντρώνεσαι σε διαφορετικά πράγματα από παλιά. Γιατί πλέον είσαι ένα τελείως διαφορετικό άτομο και ξέρεις τι θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι όλα χρειάζονται σπρώξιμο και κυρίως μεγάλη προσπάθεια από εσένα. Το ζητούμενο είναι πότε θα οριστικοποιηθεί κάτι που περιμένεις εδώ και καιρό. Να ξέρεις ότι θα γίνει γρήγορα αλλά να το βοηθάς και εσύ με τη θετική σκέψη και τη βούλησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr