ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Yoleni’s: Το ηλεκτρονικό delicatessen της ελληνικής γης!

Yoleni’s: Το ηλεκτρονικό delicatessen της ελληνικής γης!

Η ιδέα της Yoleni's γεννήθηκε το 2011, από μια ομάδα νέων ανθρώπων και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας και σκληρής δουλειάς λειτούργησε online το τρίτο τρίμηνο του 2013.

Η περιήγηση στο ηλεκτρονικό delicatessen, που αποτελεί μια συναρπαστική «εμπειρία εξερεύνησης» μέσα από ένα «περιβάλλον» υψηλής αισθητικής -με υπέροχες φωτογραφίσεις και multimedia εφαρμογές- κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο διεθνές καταναλωτικό κοινό, «φλερτάροντας» με αντιπροσώπευση σε νέες αγορές από τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την Ημερησία, σε δύο νέες αγορές-στόχους ετοιμάζεται, στις αρχές του 2015, η Yoleni's να προωθήσει τα αυθεντικά προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου ολοκληρώνοντας αυτή την περίοδο τις διαπραγματεύσεις για την αντιπροσώπευσή της στη βρετανική και αμερικανική αγορά.

Η Yoleni's αποτελεί μια καινοτομία, καθώς είναι το μοναδικό e-shop που δίνει την ευκαιρία στον Ευρωπαίο καταναλωτή να προμηθευτεί μια τόσο μεγάλη γκάμα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Βασικές χώρες καταναλωτές των ελληνικών προϊόντων αποτελούν σήμερα 9 χώρες, (Ισπανία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία κ.τ.λ.) ενώ από τη νέα χρονιά στο χαρτοφυλάκιό της θα προστεθούν επιπλέον δύο νέες.

H συσκευασία της Yoleni's έχει σχεδιασθεί έτσι, ώστε να αποτελείται από φυσικά υλικά σε γήινα χρώματα, 100% ανακυκλώσιμα υλικά, πάντα με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το δέντρο του λογοτύπου είναι ένα σύμβολο της φύσης, της εξέλιξης και της αέναης δημιουργικότητας. Αυτές ακριβώς οι αξίες εμπνέουν και ενώνουν την ομάδα της Yoleni's στην προσπάθειά της να εμπλουτίζει τον κατάλογο του e-shop, να δημιουργεί νέες σχέσεις με παραγωγούς, να προτείνει νέες συνταγές με έμπειρους Έλληνες σεφ, να εξελίσσει και να εξελίσσεται συνεχώς..