ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΘ: Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου

ΔΕΘ: Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου

Στις 5-6 Σεπτεμβρίου 2014 ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Χ. Δήμας συνοδευόμενος από τον συντονιστή της Επιτροπής του Επιμελητηρίου για Β. Ελλάδα Ι. Κοïμτζόγλου επισκέφθηκε τη συμπρωτεύουσα με αφορμή την 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του επιτελείου του ΕΡΕΕ πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδος ανάμεσά τους κυβερνητικοί οργανισμοί και περιφερειακά επιμελητήρια της Ελλάδας.

Στις συναντήσεις με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κύριο Γ. Ορφανό, με τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, με τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ κύριο Κ. Λουφάκη, Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης Π. Παπαδόπουλο και Πρόεδρο & Δ/νωντα Σύμβουλο Οργανισμού Λυμένου Θεσσαλονίκης Σ. Αγγελούδη έγινε η ενημέρωση για την δράση του ΕΡΕΕ και συζητήθηκε η συνεργασία με τους φορείς στους σκοπούς προώθησης των ελληνορωσικών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων καθώς και θέματα τόνωσης της επιχειρηματικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο Πρόεδρος του ΕΡΕΕ παρακολούθησε τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στην οποία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κ. Μίχαλο αλλά και με συναδέλφους - Προέδρους των περιφερειακών και επαγγελματικών Επιμελητηρίων όλης της χώρας και ιδιαίτερα από την Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Νέα σενάρια για τον ένοικο – Πώς προχωρούν οι ανασκαφές