ΚΟΣΜΟΣ

Τι κοινό έχει η Σάρα Πέιλιν με την Κολομβιανή ιερόδουλη

Τι κοινό έχει η Σάρα Πέιλιν με την Κολομβιανή ιερόδουλη

Ακόμα και τη Σάρα Πέιλιν «λιμπιζόταν» ένας από τους τρεις Αμερικανούς πράκτορες, που πρωταγωνίστησαν στο ροζ σκάνδαλο με τις ιερόδουλες στην Κολομβία, πριν από την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πράκτορας Ντέιβιντ Τσέινι, πριν μπει στην ομάδα ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ, ήταν στη φύλαξη της πρώην κυβερνήτη της Αλάσκας και υποψήφια αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Σάρα Πέιλιν.

Μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της Κολομβιανής ιερόδουλης που αποκάλυψε το σκάνδαλο, στο φως ήρθαν και άλλες φωτογραφίες του πράκτορα από την εποχή που πρόσεχε την Πέιλιν.

Σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία, ο πράκτορας Τσέινι κρατά ανοιχτή την πόρτα του αυτοκινήτου της υπερσυντηρητικής Αμερικανίδας πολιτικού, κοιτώντας την με διερευνητικό ύφος. Οι φίλοι του πράκτορα σχολίαζαν στο Facebook τη φωτογραφία, μέχρι που εκείνος απάντησε αστειευόμενος στα σχόλια: «Στην πραγματικότητα την 'τσέκαρα', αν με πιάνεις».

Η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα έδωσε οργισμένη απάντηση μέσω του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του πρώην άνδρα της ασφάλειάς της «πολύ ενοχλητική». Επίσης, του έστειλε ένα μήνυμα: «Σωματοφύλακα, για τσέκαρε αυτό: απολύθηκες. Και ελπίζω να τον πετάξει στο δρόμο και η γυναίκα του».

Ο Ντέιβιντ Τσέινι μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του εκδιώχθηκαν από την υπηρεσία τους.

Διαβάστε επίσης:

Η ιερόδουλη που διέσυρε τους πράκτορες του Ομπάμα