ΚΟΣΜΟΣ

Στο φως βίντεο και φωτογραφίες από τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι!

Στο φως βίντεο και φωτογραφίες από τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις των μπούνγκα-μπούνγκα κοριτσιών.

Κατά τη σημερινή της κατάθεση στο δικαστήριο, η Αλεσάντρα Σορτσινέλι, μία από τις νεαρές που συμμετείχαν στα πάρτυ που διοργάνωνε στις βίλες του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποκάλυψε ότι «υπάρχουν φήμες ότι κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες» από τις πολυτελείς κατοικίες του Καβαλιέρε.

Η νεαρή όμως δε διευκρίνισε ποιος την ενημέρωσε για τις «φήμες», ωστόσο δήλωσε ότι είχε πληροφορήσει τον πρώην πρωθυπουργό σχετικά. Η Σορτσινέλι σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών έλαβε από τον Καβαλιέρε 115.000 ευρώ το 2010, ενώ εξακολουθεί μέχρι σήμερα να λαμβάνει μηνιαίως 2.500 ευρώ όπως και άλλα κορίτσια.

Την ίδια ώρα η Φραντσέσκα Τσιπριάνι κατέθεσε πως έλαβε πρόσφατα 10.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι. «Του ζήτησα οικονομική βοήθεια γιατί στην τηλεόραση δε μπορώ να εργαστώ μετά το σκάνδαλο», είπε. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έπειτα από ένα βράδυ στη βίλα Αρκορε ο πρώην πρωθυπουργός της χάρισε ένα βραχιόλι και έναν φάκελο με 2.000 ευρώ. «Μου είχε πει ότι η Ιταλία έχει ανάγκη από κορίτσια με τα κωμικά χαρίσματά μου», συμπλήρωσε.

Μία από τις δίδυμες αδελφές Ντε Βίβο, η Ιμα δήλωσε «παίζαμε το τρενάκι τραγουδώντας» στις βραδιές του Αρκορε. «Δεν υπήρχε σεξουαλική υπόνοια, παίζαμε μόνο ένα χαρούμενο τρενάκι», συμπλήρωσε. Διευκρίνισε δε, ότι όταν στις τηλεφωνικές συνομιλίες που καταγράφηκαν από τις αρχές, μιλούσε με άλλες δεσποινίδες για «βενζίνη» εννοούσε τη χρηματική υποστήριξη που ζητούσαν από τον Καβαλιέρε. Μερικές φορές μάλιστα όπως τους εξηγούσε εκείνος «δεν υπήρχε βενζίνη», προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των κοριτσιών. Όμως το διαμέρισμα της Ιμα συνεχίζει να πληρώνει εκείνος.

Συνολικά επτά μπούνγκα-μπούνγκα κορίτσια λαμβάνουν κάθε μήνα 2.500 ευρώ, εκ των οποίων, πέρα από τις προαναφερθείσες, η Ελίζα Τότι, η Αρις Εσπινόζα, η Γιοάνα Βισάν, η Μαριστέλ Πολάνκο, η Ελεονόρα Ντε Βίβο.