ΚΟΣΜΟΣ

Γνωστός Αμερικανός αυνανιζόταν στο Σέντραλ Παρκ

Γνωστός Αμερικανός αυνανιζόταν στο Σέντραλ Παρκ

Τέλος στο μυστήριο που κάλυπτε την υπόθεση βραβευμένου με Emmy παραγωγού έβαλε η παραδοχή της ενοχής του ενώπιον δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, ο οποίος κατηγορούνταν πως τον περασμένο Μάιο πιάστηκε στα «πράσα» από αστυνομικό, να αυνανίζεται στο Σέντραλ Πάρκ.

Ο Ουίλιαμ «Χάουι» Μάστερς ο τρίτος, 60 ετών, είναι γιος του πρωτοπόρου σεξολόγου της δεκαετίας του 1960 στις ΗΠΑ, του Δρος Ουίλιαμ Χ. Μάστερς. Επιτυχημένος παραγωγός ειδήσεων στο παρελθόν, ο Μάστερς υιός συνελήφθη τον περασμένο Μάιο μετά από καταγγελία αστυνομικού, ο οποίος τον είχε δει στο γνωστότερο πάρκο της Νέας Υόρκης να έχει εκτεθειμένα τα γεννητικά του όργανα και να αυνανίζεται.

Ο Μάστερς έχει συλληφθεί και άλλες φορές για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Σε άλλο περιστατικό, κοντά στο πατρικό του σπίτι στο Μίσιγκαν, συνελήφθη επειδή αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά σε δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ, οι οποίες όμως ήταν μυστικοί αστυνομικοί.

Η ομολογία της ενοχής του τον κράτησε εκτός φυλακής, αν όμως ξανασυλληφθεί θα περάσει 90 ημέρες πίσω από τα κάγκελα.

«Χρειάζεται βοήθεια», δήλωσε ο δικηγόρος του και προσέθεσε πως παρακολουθείται από ψυχολόγο. «Είναι ευγενής άνθρωπος. Χαρακτηρίζεται από ακεραιότητα όμως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα», προσέθεσε, ενώ ο Μάστερς έβγαινε από το δικαστήριο κρατώντας το χέρι της συζύγου του.