ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τον ρίξει στις ράγες του μετρό

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τον ρίξει στις ράγες του μετρό

Με κατηγορίες ανθρωποκτονίας βαρύνεται ο 30χρονος Ναϊμ Ντέιβις που έσπρωξε τον 58χρονο Νοτιοκορεάτη στις ράγες του μετρό της Νέας Υόρκης, ο οποίος έμελλε να γίνει διάσημος ως «καταδικασμένος» στο πρωτοσέλιδο της «New York Post», δευτερόλεπτα πριν το θάνατό του.

Ο Ντέιβις κατηγορείται ότι έσπρωξε τον 58χρονο Κι-Σουκ Χαν στις ράγες ενός τρένου στον σταθμό του υπόγειου σιδηροδρόμου 49th Street. Ερασιτεχνικό βίντεο εμφανίζει τον Ντέιβις και τον Χαν να διαπληκτίζονται προτού ο τελευταίος πέσει στις ράγες.

«Μου επιτέθηκε πρώτος. Με άρπαξε», είπε χθες στους δημοσιογράφους ο Ντέιβις την ώρα που μεταφερόταν στη φυλακή.

Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού PIX11, ρώτησε τον Ντέιβις αν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Χαν κι εκείνος απάντησε αρνητικά.

Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Τζέιμς Λιν δήλωσε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι ο Ντέιβις «παραδέχτηκε πώς σήκωσε (το θύμα) στον αέρα και πήρε φόρα ακουμπώντας τον τοίχο πίσω του», πριν τον ρίξει στις ράγες.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Νέας Υόρκης που μετακινούνται με τον υπόγειο και συχνά σπρώχνονται μέσα στην πολυκοσμία από αγνώστους στην αποβάθρα.

Δείτε το βίντεο: