ΚΟΣΜΟΣ

Νέα στοιχεία για τον ανεξιχνίαστο θάνατο της Νάταλι Γουντ

Νέα στοιχεία για τον ανεξιχνίαστο θάνατο της Νάταλι Γουντ

Τριάντα δύο χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της ηθοποιού Νάταλι Γουντ, που παραμένει ανεξιχνίαστος.

Όμως, μια νέα αυτοψία φέρνει στο φως δεδομένα, που δεν είχαν αξιολογηθεί παλιότερα.

Η Νάταλι Γουντ βρέθηκε το 1981 να επιπλέει νεκρή ανοικτά στον κόλπο της Καλιφόρνιας, κοντά στο νησί Καταλίνα.

Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση, η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η νεαρή ηθοποιός είχε πολλές ανεξήγητες μελανιές στα χέρια, τους καρπούς και το λαιμό της, γεγονός που οδήγησε τον επικεφαλής ιατροδικαστή του Λος Άντζελες να αλλάξει την αιτία θανάτου από «τυχαίο πνιγμό» σε «απροσδιόριστο». Η έκθεση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και λίγα επιπλέον διαθέσιμα στοιχεία για την αξιολόγηση, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι η αιτία θανάτου της αμερικανίδας ηθοποιού θα πρέπει να παραμείνει ως «απροσδιόριστη».

Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι η έρευνα σε μία από τις πιο μυστηριώδεις υποθέσεις θανάτου στο Χόλιγουντ, παραμένει ανοιχτή. Η Γουντ, 43 ετών, επέβαινε στο ταχύπλοο με τον σύζυγο της, Ρόμπερτ Βάγκνερ και τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν, λίγες ώρες πριν το σώμα της ανασυρθεί από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του καπετάνιου του σκάφους, η Γουντ και ο Βάγκνερ είχαν έναν έντονο καυγά λίγο πριν την εξαφάνιση της ηθοποιού. Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου όταν ο καπετάνιος αποκάλυψε το γεγονός στην αστυνομία.