ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή ελικοπτέρου στο Λονδίνο

Συντριβή ελικοπτέρου στο Λονδίνο

Ένα ελικόπτερο που προσέκρουσε σε γερανό συνετρίβη στο νότιο Λονδίνο - Δύο νεκροί και δύο τραυματίες.

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε πως υπάρχουν δύο νεκροί και εννέα τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν επίσης έναν οδηγό, από το αυτοκίνητό του που φλεγόταν. Η κατάσταση του άνδρα δεν είναι γνωστή.

Το ελικόπτερο προσέκρουσε στο γερανό, λογω της πυκνή ομίχλης.

Η πτώση του ελικοπτέρου σημειώθηκε κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Βόξολ. Το Κέντρο Πρώτων Βοηθειών ανακοίνωσε ότι ασθενοφόρα βρίσκονται στον τόπο του συμβάντος.

Λόγω της ώρας αιχμής που συνέβη το ατύχημα (λίγο μετά τις 08:00 τοπική ώρα), οι μποτιλιαρισμένοι γύρω δρόμοι καθυστέρησαν τα ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εμπλακεί στο περιστατικό. Στο ελικόπτερο φέρεται να επέβαινε μόνο ο πιλότος.

Πυκνός, μαύρος καπνός αναδύεται από το σημείο, δίπλα στον Τάμεση ποταμό, ενώ μάρτυρες κάνουν λόγο για ένα εκκωφαντικό θόρυβο τη στιγμή της έκρηξης.

Το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου ανακοίνωσε διακοπή των πτήσεων λόγω χαμηλής ορατότητας.

Πάντως, η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει την πτώση του ελικοπτέρου με τρομοκρατική ενέργεια.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες στο Λονδίνο

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Βίντεο από την πτώση ελικοπτέρου στο Λονδίνο

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη συντριβή του ελικοπτέρου