ΚΟΣΜΟΣ

Η μητέρα της Whitney Houston γράφει βιβλίο για την κόρη της

Η μητέρα της Whitney Houston γράφει βιβλίο για την κόρη της

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον ξαφνικό θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, η μητέρα της συνεχίζει να αναρωτιέται: «Μπορούσα να την έχω σώσει με κάποιο τρόπο;».

Απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα προσπαθεί να δώσει μέσα από το βιβλίο της «Remembering Whitney», αλλά και να αποκαταστήσει τη μνήμη της κόρης της που στο τέλος της ζωής της δεν θύμιζε πια τη λαμπερή ντίβα, αλλά είχε βουλιάξει στην κόλαση των ναρκωτικών.

Η 79χρονη Σίσσι Χιούστον βασανίζεται από τον τρόπου θανάτου της διάσημης κόρης της, που πνίγηκε μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και άλλων ουσιών. «Είμαι θυμωμένη που πέθανε μόνη, σε τέτοια κατάσταση», γράφει.

«Όταν ξεκίνησε να ξεσαλώνει, δεν ήξερα πώς να τη σταματήσω. Συχνά αναρωτιόμουν τι έκανε τα βράδια», υποστηρίζει η Σίσσι.

Για το πρόβλημα των ναρκωτικών της Γουίτνεϊ δεν ρίχνει ευθύνες στον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν. «Τον κατηγορώ για τον τρόπο που της φερόταν, όχι όμως για τα ναρκωτικά», γράφει, προσθέτει ωστόσο ότι δεν της έδωσε ποτέ βοήθεια.

Ελπίζει δε το βιβλίο της να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η Γουίτνεϊ ήταν «καλός άνθρωπος. Θέλω ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια γι' αυτή, πώς πραγματικά ήταν».