ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Γίνονται γονείς για... 17η φορά

Απίστευτο: Γίνονται γονείς για... 17η φορά

Πρόκειται για την μεγαλύτερη οικογένεια στη χώρα

Η οικογένεια Radford από το Lancashire της Βρετανίας αποτελείται από τους Noel και Sue Radford και τα δεκαεπτά παιδιά τους: δεκαέξι ηλικίας από 24 ετών έως 11 μηνών και το 17ο... καθ' οδόν.

Μόλις έντεκα μήνες μετά τη γέννηση του μικρού Casper, η Sue είναι και πάλι έγκυος και ανυπομονεί για το 17ο παιδί της που θα γεννηθεί τον Απρίλιο.

Το ζευγάρι, που έχει ήδη εννιά γιους και επτά κόρες, δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού και περιμένει με ενθουσιασμό το νέο μέλος της οικογένειας. Το νέο αδελφάκι περιμένουν με ανυπομονησία και τα αδέλφια του, οι Chris, 24, Sophie, 19, Chloe, 18, Jack, 16, Daniel, 14, Luke, 12, Millie, 12, Katie, 10, James, 9, Ellie, 8, Aimee, 7, Josh, 5, Max, 4, Tilly, 3, Oscar, 2 και Casper, 11 μηνών.

Το ζευγάρι εργάζεται σκληρά στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα φούρνο, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της πολυμελούς οικογένειας, η οποία μετακινείται με... μινιμπας.

Η 38χρονη σήμερα Sue έμεινε έγκυος για πρώτη φορά μόλις στα 14 της- στον γιο τους Chris. Η ίδια και ο σύζυγός της ήταν αποφασισμένοι να κρατήσουν και να μεγαλώσουν αυτό το μωρό, καθώς και οι δύο ήταν υιοθετημένοι.