ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος σε πανεπιστήμιο με την πορνοστάρ πρωτοετή φοιτήτρια!

Σάλος σε πανεπιστήμιο με την πορνοστάρ πρωτοετή φοιτήτρια!

Σάλο προκαλεί η είδηση ότι μια πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Duke στις ΗΠΑ, έχει κάνει καριέρα σαν... πορνοστάρ!

Η νεαρή «Lauren'» αποφάσισε να σπουδάσει, κρύβοντας την καριέρα της σαν σταρ ταινιών πορνογραφικού περιεχρομένου.

Ωστόσο το κουτσομπολιό στο πανεπιστήμιο διαδώθηκε και μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές η νεαρή είδε αρκετά νέα αιτήματα φιλίας στο Facebook από συμφοιτητές της...

Η είδηση για το ότι ήταν πορνοστάρ είχε κυκλοφορήσει.

«Αρχισα να τρέμω από φόβο» γράφει η ίδια στο blog της όπου υπερασπίζεται το δικαίωμά της στην εκπαίδευση. «Ηξερα τι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω: εξευτελισμό, ντροπή, απειλές... Αυτό που δεν περίμενα ήταν το σκληρό διαδικτυακό bullying που υπέστην. Κάθε λεπτομέρεια της ζωής μου ανέβαινε στο Διαδίκτυο».

Για το πώς διέρρευσαν όλα πάντως μάλλον ευθύνεται η ίδια η «Lauren» καθώς αποκάλυψε το μυστικό της σε ένα νεαρό φίλο της από το πανεπιστήμιο.

Η ίδια είπε ότι αναγκάστηκε να γυρίσει πορνοταινίες, για να μην παρατήσει το πανεπιστήμιο. Τα δίδακτρα ήταν υψηλά, είχε πάρει δάνειο και δεν ήθελε να ζορίσει τους γονείς της: «Είδα το πορνό σαν έναν τρόπο να αποφοιτήσω από το πανεπιστήμιο των ονείρων μου χωρίς χρέη, κάνοντας παράλληλα κάτι που μου αρέσει πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Το σκάνδαλο πάντως έχει ξεσπάσει στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και η ίδια προβληματίζεται για το τι θα κάνει στη συνέχεια...