ΚΟΣΜΟΣ

Πορνοστάρ στο πλευρό της Τζιχάντ;

Πορνοστάρ στο πλευρό της Τζιχάντ;

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών για ενήλικες φέρεται να είναι η γυναίκα που στάλθηκε στη Συρία με το όνομα Aisha, προκειμένου να… σταθεί στο πλευρό των «ξαναμμένων» πολεμιστών της Τζιχάντ, που μάχονται για την ανατροπή του καθεστώτος του Ασάντ!

Γιατί μπορεί η οι εξωσυζυγικές σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους να θεωρείται από μερικούς σκληροπυρηνικούς Σουνίτες ως νόμιμη μορφή ιερού πολέμου, ωστόσο άγραφος νόμος επιτρέπει στις μουσουλμάνες να εκδίδονται μόνο όταν θυσιάζουν την αγνότητά τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους τζιχαντιστές!

Στην περίπτωση όμως της Aisha, η ιστορία φαίνεται πως επινοήθηκε από ιρανικά μέσα ενημέρωσης, ώστε να δυσφημίσουν τους Σουνίτες της συριακής αντιπολίτευσης. Η Τεχεράνη, μάλιστα, τα τελευταία τρία χρόνια διεξάγει έναν πόλεμο προπαγάνδας, υποστηρίζοντας το καθεστώς Assad με περίτεχνη εκστρατεία παραπληροφόρησης.

Ως εκ τούτου, αρκετοί πιστεύουν πως το όλο θέμα δημιουργήθηκε για να δυσφημιστούν οι αντίπαλοι του Ασάντ .

Παρόλα αυτά, οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν μπόρεσαν να τεκμηριώσουν τις ιστορίες, ενώ σεΐχης που κατηγορείται ότι έστειλε έφηβες να κατευνάσουν τις σεξουαλικές ορμές των ανταρτών αρνήθηκε τα πάντα.

«Κανείς δεν θα ενέκρινε κάτι τέτοιο», είπε, ωστόσο σύμφωνα με εκθέσεις που αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας, χιλιάδες γυναίκες από τη χώρα του είχαν σεξουαλικές σχέσεις ακόμα και με 100 μαχητές στη Συρία το 2013.

Διαβάστε ακόμα:

Αστυνομικοί την πέταξαν γυμνή στο κελί! (video+photos)