ΚΟΣΜΟΣ

Στο κρατητήριο οι γιοι του Μουμπάρακ

Στο κρατητήριο οι γιοι του Μουμπάρακ
Οι δύο γιοι του, πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ βρίσκονται υπό κράτηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο πλαίσιο της έρευνας...

Οι δύο γιοι του, πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ βρίσκονται υπό κράτηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο πλαίσιο της έρευνας κατά της διαφθοράς, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση της χώρας.

Ο Αλάα και ο Γκαμάλ Μουμπάρακ κλήθηκαν από τους εισαγγελείς να καταθέσουν σχετικά με τις κατηγορίες για κατάχρηση δημόσιου χρήματος στη διάρκεια διακυβέρνησης του πατέρας τους.

O Χόσνι Μουμπάρακ, διακομίσθηκε στην μονάδα εντατικής νοσηλείας νοσοκομείου, στην περιοχή του φημισμένου θερέτρου Σαρμ ελ-Σέϊχ, χθες με " σοβαρό καρδιακό επεισόδιο ", όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση και ενώ ανακρινόταν στο πλαίσιο έρευνας για τους υπαίτιους των δολοφονιών διαδηλωτών τις ημέρες της λαϊκής εξέγερσης, αλλά και για θέματα διαφθοράς εις βάρος του κράτους.

Ο Μουμπάρακ είχε δηλώσει το προηγούμενο διάστημα ότι τα λεπτομερή στοιχεία σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο των τραπεζικών τους λογαριασμών θα διαλύσουν κάθε υποψία για παράνομα κέρδη.