ΚΟΣΜΟΣ

Έγινε η μικρότερη Βρετανίδα μαμά! Πόσο χρονών είναι; (photos)

Έγινε η μικρότερη Βρετανίδα μαμά! Πόσο χρονών είναι; (photos)

Η νεότερη μητέρα της Βρετανίας έγινε μία 12χρονη από το Λονδίνο, η οποία γέννησε την κόρη του 13χρονου αγοριού της – 27 ετών ο παππούς και η γιαγιά!

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση έπεσε μάλλον… άγουρο!

Και αυτό γιατί η μικρή την οποία έκαναν οι γονείς της στα 15 τους χρόνια, έμεινε έγκυος ενώ πήγαινε ακόμα δημοτικό, από αγοράκι με το οποίο έπαιζαν το… γιατρό! Τα δύο παιδιά ωστόσο δεν μπορούν να αναγνωριστούν επίσημα ως γονείς, λόγω φυσικά του νεαρού της ηλικίας τους! Παρόλα αυτά τους ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος των νεαρότερων γονέων στην ιστορία της Βρετανίας!

Σύμφωνα πάντως με τη Sun, πηγή κοντά στην οικογένεια ανέφερε ότι το ζευγάρι, όχι μόνο ήταν πολύ αγαπημένο για παραπάνω από ένα χρόνο, αλλά η εγκυμοσύνη δεν ήταν τυχαίο γεγονός!

fdsgdf

«Είναι συγκινητικό και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε δίπλα τους», τόνισε ο πατέρας της μικρής μαμάς, συμπληρώνοντας: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση επειδή και οι δύο γονείς είναι τόσο νέοι, ωστόσο και οι δύο οικογένειες θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Η μαμά και ο μπαμπάς του μωρού είχαν σχέση για περισσότερο από ένα χρόνο και δεν είναι απλά ένα φευγαλέο ειδύλλιο. Σκοπεύουν να μείνουν ενωμένοι και να μεγαλώσουν μαζί την κόρη τους»…

Η νεαρή μητέρα, που ζει ακόμα (;) με τους γονείς της, ελπίζει να επιστρέψει στο σχολείο το Σεπτέμβριο, ενώ υποστήριξε ότι είναι πολύ μικρή ακόμα για γάμο, διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες ως ανοησίες…

(Στις φωτογραφίες η προηγούμενη κάτοχος του… τίτλου της μικτότερης βρετανίδας μαμάς. Ήταν 14 ετών!)

Διαβάστε ακόμα:

Αγνοούμενο αγοράκι βρέθηκε μέσα σε ηλεκτρονικό μηχάνημα! (vid+phs)