ΚΟΣΜΟΣ

Του κόσμου τα παράξενα

Του κόσμου τα παράξενα

Το εξωτερικό δελτίο είναι γεμάτο από καθημερινές ιστορίες τρόμου που πολλές φορές μπορεί να φαντάζουν εξωπραγματικές, πλην όμως κινούν το ενδιαφέρον της ειδησεογραφίας.

Το φονικό τατουάζ...

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που περιγράφει η Huffington Post για έναν νεαρό από το Κάνσας που δικάζεται για φόνο κι έχει το πιο ενοχοποιητικό τατουάζ.

Ακόμα και οι δικαστές έπαθαν σοκ όταν αντίκρισαν τον νεαρό άνδρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τους έφαγε τα λεφτά και τις έκαψε σε φούρνο

Το 1914, δημοσιεύτηκε στις γαλλικές εφημερίδες η εξής αγγελία:

«Χήρος με δύο παιδιά, 43 χρονών, με ικανοποιητικό εισόδημα, σοβαρός και με γνωριμίες στην καλή κοινωνία, επιθυμεί να γνωρίσει χήρα με προοπτικές για γάμο». Οι χήρες αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο, λόγω του πρώτου παγκοσμίου πολέμου και ο Λαντρό δεν δυσκολεύτηκε να βρει θύματα. Η πρώτη γνωριμία του ήταν η 39χρονη Μαντάμ Κουσέ, η οποία τον επισκέφτηκε τη βίλα του στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 1915. Μαζί της ήρθε κι ο 16χρονος γιος της, Αντρέ. Δεν τους ξαναείδε κανείς.

Η ιστορία επαναλήφτηκε άλλες 9 φορές μέχρι το 1919. Μία μεσήλικη χήρα έπεφτε στην παγίδα του Λαντρό, τον επισκεπτόταν στη βίλα του, του παραχωρούσε όλη της την περιουσία για να την επενδύσει και αμέσως μετά, εξαφανιζόταν. Έδρασε ανενόχλητος για 4 χρόνια, επειδή ήξερε πολύ καλά πώς να καλύψει τα ίχνη του.

Έδινε διαφορετικό όνομα σε κάθε γυναίκα και μετά την εξαφάνισή της, διατηρούσε σταθερή αλληλογραφία με την οικογένειά της. Απαντούσε στα γράμματα των συγγενών και τους ενημέρωνε για την πορεία του γάμου τους, έστελνε ευχές και υποσχόταν μελλοντικές επισκέψεις. Χρησιμοποιούσε τόσα διαφορετικά ονόματα και αλληλογραφούσε με τόσες γυναίκες, που αναγκαζόταν να καταγράφει τα στοιχεία τους σε τετράδια για να μην τα μπερδεύει. Οι λεπτομερείς σημειώσεις του ήταν το στοιχείο που τον οδήγησε στην γκιλοτίνα.

Διαβάστε περισσότερα για τον κατά συρροή δολοφόνο εδώ

Το φάντασμα της εξέδρας...

Εισιτήριο διαρκείας και μάλιστα... δωρεάν φαίνεται πως διαθέτει ένα φάντασμα το οποίο κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του δικτύου FOX Sport, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ενός αγώνα κυπέλλου στη Βολιβία, στις 17 Απριλίου, ανάμεσα στις ομάδες The Strongest και Defensor Sporting.

Στο βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, μια περίεργη φιγούρα φαίνεται να κινείται πολύ γρήγορα στην εξέδρα του σταδίου Hernando Siles, περνώντας μάλιστα μέσα από το διαχωριστικό πλέγμα.

Δείτε το βίντεο με το φάντασμα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Δικάζεται για φόνο και έχει τατουάζ το οποίο γράφει...

Τους «έφαγε» τα λεφτά και τις έκαψε σε φούρνο

Βίντεο: Φάντασμα (;) στην εξέδρα την ώρα ενός αγώνα ποδοσφαίρου!